" JOM JOIN SEGMEN Penulis Senja "


Nak join segmen lagi..
Npe nk join segmen Penulis Senja??

1.Sebab sgat suke blog kande Penulis Senja
2.Hari2 dtg blog nie lebih 5 kali wajib..penah dtg blog nie lebih 10 kali sehari sebab baca puisi..
3.Segmen yg diadakan mudah saje
4.Syarat segmen x membebankan
5.Sangat suka segalanya yg ada di blog Penulis Senja..
Done!

Pendapat tentang blog?
aq sgat suke blog penulis senja sebab sgat masuk dgan jiwa aq.aq sgat sukakan puisi dan juga suka berpuisi..tp lama meninggalkan aktiviti berpuisi atas kenangan yg menyayat hati.Tapi aq mula cintakan puisi semula pada kali pertama mengenal penulis senja dan apabila dihadiahkan puisi.Aq jatuh cinta semula kepada puisi dan mula menulis kembali..Terima kasih ye penulis senja kerana kembalikan jiwa yg hilang dulu..
Aq suka blog nie sebab kemas dan x serabut.susunan entry jga sgat memudahkan pembaca sebab 2 la hari2 aq boleh terjah blog penulis senja bnyak kali kerana sgat suka blog beliau.

Backgroud senja nie sgat mendamaikan dan aq berbesar hati kerana background senja 2 beliau tanyakan pendapat aq mengenainya.Aq suka warna panas yg menusuk jiwa tu...


Tintamu penamu mendamaikan

Wahai penulis..
tintamu mendamaikan kalbuku..
menusuk atmaku..
bait-bait puisimu menggarap seribu makna..
sungguh aku tidak pernah jemu
tidak pernah jemu menatapnya saban hariku tika waktu ini
moga tintamu terus berpadu..
moga tintamu makin bermakna..
moga tinta itu buat pedoman yang lain..
kala aku tidak berdaya
merenung bait-bait tinta penamu itu..
terima kasih kerana kembalikan jiwa puisiku 
yang hilang suatu masa dahulu..
senjamu berlabuh pada atma sepiku..
menggamit jiwa sanubariku..
kini terhasil lagi bait-bait puisiku..
terima kasih wahai sang penulis..

mawar pena

nak join?

7 comments:

sweet stalker said...

akak maera mcm dah jatuh cinta kat abg ps je..huu

sweet stalker said...

akak maera mcm dah jatuh cinta kat abg ps je..huu

MaiRa QuEeN said...

@sweet stalkerhahahahahaa....hahahha..bukan la..cuma jatuh cinta pada puisi je la..

waN Mohd Salim said...

hee thnks dinda ku ... puisi kli ni kanda suke

MaiRa QuEeN said...

kande suke ek??yg laen 2 x ske la..hukhuk

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

MaiRa QuEeN said...

@akutetapaku.comok2..