Segmen Blog Review Pak Cek Biola

hai semua...kali ni nak join Segmen Review lak..
spe nk join jom tgok care2 kat bawah nie ye...

1)Letak header kat atas ni dalam entri anda dan linkkan ke entri ini


2)Follow blog Pak Cek Biola (tiada paksaan)

Done!

3) Letak tajuk entri "Segmen Blog Review Pak Cek Biola"

Done!

4)Apakah warna kegemaran anda?

Warne biru nie..sebab soft..
(blog kaler pink nk tukar angin jer..huhuhu..)

Done!

5)Jika anda diberi wang tunai sebanyak RM 1 juta,berikan 3 benda utama yang anda akan buat dari duit itu.

Duit Sejuta..nk derma 30 % untuk yg memerlukan..10 % simpanan mase dpan termasuk untuk family dan sebagainya..50% beli tanah lot dan jongkong emas byak2...nie untuk menambahkan lagi jumlah 1 juta supaya jadi berjuta2..lebih bermanfaat utuk pelbagai perkara di masa depan..lg 10% belanja or wat la pape selain dri pekara2 yg disebutkan td..
Npe nak beli tanah jongkong emas??supaya lebih menguntungkan dan nnt boleh lebih membantu yg memerlukan,boleh simpan lagi,n sy akan menggunakan 1 juta dgan sebaiknya..

Done!


6) tag 1 kawan anda (kalau lebih lagi bagus) dan pastikan mereka mengetahuinya.
nak tag...

Fariera(sbab rajin melawat blog aq)

Done!

7)Kalau dah siap,jangan lupa tinggalkan link anda di entri ini..TQ..
Will be done after finish this entry..


k..dah siap entry yg disyaratkan...
hope dgan cara2 yg ditunjukkan semua reader aq mudah nk join..
so join tau..huhu..
see u all in next entry..bubye..!!(^__________^)

leh jgak klik

2 comments:

Rozuan Ismail said...

TQ JOIN..OO..INI BIRU AQUA KALAU TAK SILAP..HEHE

WAH.SIAP ADA PERCENT2 LAGI YE.HEBAT..BIASELAH DUIT BYK,1 JUTA KOT.TRY 10 RINGGIT,X DENYE PERCENT TUH..HUHU

NANTI KALAU SAYA KAHWIN,NAK HADIAH JONGKONG EMAS TAW,,HUHU

MaiRa QuEeN said...

@Rozuan Ismail

bley2..klu mmg sy dpat sejuta skrg..heheheheh