Bajet Otai Sangat!!Blah la!!

Salam semua readers...semalam mata aq terkebil2..tengok bilangan pengunjung online yang datang blog aq..Aq tak percaya yang traffic aq memang meletup semlam...aq dengan tak percaya tanya Kunci Locker yang kebetulan tgah bace entry aq mase tu...tgok bawah nie..ni je aq sempat capture....

*klik besarkan gambar
aq tanya die mase tu 53 online tapi aq sempat capture 47 online 
selama nie yang datang blog aq hari2 sikit je kot..yang online dalam satu masa yang aq tgok selama nie cuma
3 online
10 online
21 online<---------rekod terbanyak
dasyat tol...huhuhu...sian2...
nampak sgat traffic hampeh..adush jgan la kutuk aq..sememangnya trafffic aq rendah la..
*klik untuk tumbesaran sihat...huhuhu

meningkat dengan medadak kot semalam..buat aq tak percaya..huhuhu...pape pon tengs semua yang sudi jenguk2 blog aq dan bace entry yang kurang best tu..huhuhu..maklumlah aq nie newbie..traffic cmnie pon aq bangge..sebab aq bukan mcm korang dah biase dengan traffic mencacak!!..huhuhu..aq rase nie semua sebab aq kutuk sorang newbie tu..nak tau sape newbie yang buat aq bengang tu??bengkek aq dengan Budak nie dan Budak nie sebab diorang nie la..aq bengang tau tak??jgan ganggu lagi hidup aq tau...pape pon..teng la sebab sudi uji kesabaran aq ye..janji traffic aq naek..hahahaha....

Jemput tau join segmen aq...
ok ye semua bubye...

*maaf andai terlebih emo berceloteh....huhuhu..

32 comments:

F A I Z said...

lagi rendah kot -------->

cucu umie said...

wow, okaylh tu traffic naik tinggi..tersukan bha untuk terus naik..hee

Farierahasanz said...

<---- lagi taa penaa naek . . mendatar . . boley tanam padi .. hwa3 . .

waN Mohd Salim said...

huhuhuhu kanda punya x naik pon

Belog MTT said...

huuhuhuhu~
ehhh eyhh ..follower kita sama la..811... sila le kedai cik Maknum berdekatan..haha :)

zippo miller said...

pantang kalo dengar pasal traffic ni...cemburu jek wakakaka..

Jemput lah berhibur

kesah Li sudah di Video kan

darxniq said...

bgos....dah ada peningkatan...teruskn yer..:)

blackroses said...

oklah tu

♥yaya budak suka embun♥ said...

tahniah! :D

puanbee said...

tak pe sikit2 mula2 nanti naik lah tu :)

MerLe said...

wah~ tahniah~

mcm ni lah said...

buat ler fan page,. baru la best,. mcm sy kan follower ade la 500,. fan page saya plak ade 640 ,.. cuba campur jadi brp,. hehehe sekurang2 nye kalau blogspot ade proble kita masih ada lagi fan page,.
ampun maaf jika idea bernas sy mengguris hati

eddy said...

ooo...sob sob... page sy pun viewer ciput je... merajuk laa gini

hafiz hafizol said...

traffik dari Blog sape uh?? mesti traffik 2 dari mana2 2 .. huhuhuk.. gila tinggi....

MaiRa QuEeN said...

@F A I Zye la tu..tipu2..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

laa..ingtkn nak mrh kt sape lah td =)

MaiRa QuEeN said...

@cucu umietq..ye..akan teruskan..

MaiRa QuEeN said...

@Farierahasanzhahahahaha...cepat pegi tanam nnt leh tuai..hahaha

MaiRa QuEeN said...

@Farierahasanztanam la...nnt leh tuai..ahhahaha

MaiRa QuEeN said...

@Belog MTTasyik same jer..ahhahaa

MaiRa QuEeN said...

@zippo millersikit je kot..

MaiRa QuEeN said...

@darxniqniq jgak bnyak tolong tq..

MaiRa QuEeN said...

@blackroseshuhuhu

MaiRa QuEeN said...

@♥yaya budak suka embun♥btul 2..sikit2..

MaiRa QuEeN said...

@mcm ni lahade je baru wat..xfemes kot..hehehehe

MaiRa QuEeN said...

@eddymeh nk pujuk..huhuhu

MaiRa QuEeN said...

@hafiz hafizoltaah la...spe tah

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

wow ..tahniah.. anda hebat! hehe

CutieIntan said...

wow tahniah

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia nak jugak boleh ? grr ~

cik azeya said...

woh. ini sangat menjelekan. haha

cik azeya said...

eh salah taip. menjeleskan. adeh. tertinggal S. maaf. -_-"