BANGGA BLOG GOSIP IKUT TUTORIAL BLOG DARI AQ!!!

Salam semua..Aq sangat berbangga dpat mengembangkan ilmu blogging kepada semua yang minta aq  tolong ..walaupon aq jugak masih newbie yang selalu minxta tolong dan berguru di sana sini..Kali ini dengan bangga aq dah turunkan ilmu dan ilmu blogging tersebut di manfaat oleh manusia nie..
Aq dah tolong ajar TUTO dekat orang yang gelar Aq ANJING!!
ni link die...hahahahaha

mula2 aku ajar die sebab aq orang pertama komen blog die..


ni lah hasilnya..dah xde waord verification siap pop up lagi...hahahahahah
manfaat ilmu aq bagi kat die..lpas nie leh aq wat tuto lak..hahahha


KAU KATE AQ ANJING YANG KAU IKUT TUTORIAL BLOG YANG AQ BAGI PEHAL??
KAU BELJAR DEKAT ANJING KER??
HAHAHAHAHA

aq manusia yang punya ilmu untuk berkongsi dengan yang lain..aq  sudi berkongsi juga buat kau...
semua aq sudi tolong..

salam semua..

18 comments:

aRe-PeaK said...

hehehe..macam2..

Apiz said...

haha...takpe lah...ilek2 sahaja k.....XD

waN Mohd Salim said...

huhuhuhu blogger tu memang wat panas tol

kunci locker said...

xpyh ler korg ni dok layan die ag...errr....

PinKy MoMMa said...

dik..akak rasa kamu patut kuarkan link dia..for wat nak letak kat sini..kasi trafik dia UP?

so pls kuarkan je ye dik..
dia bangga tau tak awak letak link dia ni..dia akan glamer dgn pantasnya..

akak pun dapat komen dari dia..but serious malas nak layan..!

buang ye yang ;)

jeely jelly said...

haha... macam2.. sape lah die tu erk.. xde profil pun kat blog die..

Muhammad Ferdaus Zulkifli said...

manusia2..adoiii

MaiRa QuEeN said...

@aRe-PeaKhahahahaha

MaiRa QuEeN said...

@Apizrelax lanie

MaiRa QuEeN said...

@waN Mohd Salimnak kipas ke??hahaha

MaiRa QuEeN said...

@kunci lockersuke2 je best la

MaiRa QuEeN said...

@kunci lockernak sedekah kt die skit traffic

MaiRa QuEeN said...

@jeely jellydh nk kutuk xkna nk letak..hahaha

MaiRa QuEeN said...

@Muhammad Ferdaus Zulkiflitah2 monyet..hahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xpayah layan lg.. makin dilayan makin die suka la :)

Ahmad Haziq Azlan said...

nice maira~~~
tu la semalam...
aku baru nak ajar, ko dah ajar dulu...
hohohohohoho~~~

blackroses said...

maira..dialah anjing yang hanya tahu menyalak

rebecca melessa said...

tipu~~maira dah kre sepra otai.bukan newbie~!!hehehe..nape dia panggil maira anjing?kalo baru masuk dunia blog jangan la kerek giler der!

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/kalau-blogger-pelacur-famous-blogger.html