Bertukar Kepala Sendiri!!Pendapat PLZzzZZ!!

Salam semua..aq just nak tanye pendapat semua...nie header aq yang dulu..kat bawah nie...


ok tak headers nie??ok je kan..cool je..tapi kan nie bukan aq wat..nie Kanda aq yang buatkan..special untuk aq dengan edit blog sekali..hehehhehe...aq ske je header nie..tapi bagi aq header nie tak melambangkan aq...tah la..ape pendapat korang??aq ske blog yang ade identiti tersendiri..bila tgok header nie asyik ingat kanda aq je..sebab aq rase header nie more kepada jiwa puitis dan gramatis kanda aq kan??so aq  tukar bagi jadi macm jiwa aq..kat bawah nie....
.
.
.
.
V
Transformasi kepada yang bunge2 nie..OK ke tak korang??ke yang kanda aq wat lagi ok??aq dalam dilemma...huhhuhu..so skrg aq pakai header baru yang aq buat nie..aq rase header nie lagi kene dgan jiwa aq...buat korang yang knali aq korang rase mane lebih sesuai..aq nie jenis yang ramah..ceria dan semua yang ceria2 la..huhuhu..sesuai tak header baru aq..aq memang tak pandai buat header pon..nie aq gune photoscape...aq memang lemah ckit bab teknlogi nie..huhuhu..
Ok tak??boleh bagi pendapat korang tak...tolong ye...


OK tak korang??ckap la pape pon at least pendapat jer..huhuhu..
tolong ye...

bubye...tolong komen tau..huhuhu

12 comments:

F A I Z said...

waw bgitu ceria..tapi saiznya tu..knapa xlebarkan?

MaiRa QuEeN said...

tau nak lebarkan tak??mase wat tu xtahu pon size yang ok...

waN Mohd Salim said...

kecikkan sikit dinda .. hehee

Nica said...

erm ok je tengok, ceria dari yg before tuh..

hehe, mata sy ngokngek skit,:P

hawiz said...

meriah tgk..hihi

cik Dil said...

much better than before..yg latest ni nmpak ceriaa n happening..syukee..^^

nelly said...

lawanya !!!!

MaiRa QuEeN said...

@Nicatq ye..

MaiRa QuEeN said...

@hawizhuhuhu of coz...

MaiRa QuEeN said...

@Nicamcm tu plak..hahahaha

MaiRa QuEeN said...

@cik Diltq ye komen..

Farierahasanz said...

oke jep dear . .

nampak lagi ceria . .

cume nye , kasik die lebar siket lew . .