Blog Review Lagi....Spe pulak??

Salam semua nak sambung review blog lagi..huhu..jom kite terjah blog2 mereka yang direview hari ni...
hari nie Maira Queen nak review 6 Blog...jom tgok...

Blog pertama direview..
adush!!tak bleh amik header lak..huhuhu..tragis..blog nie ok la...nak komen nie...jgan tacing lak..huhuhu...sempat kutuk akak dgan Kanda akak...komen psal blog nie lpas nie buang ye word verification....nk buang cmne??
SETTING----->COMMENT------>SHOW WORD VERIFICATION FOR COMMENT----->KLIK NO
tu je..tak fham nanti tanye ye...lagi satu tulisan kat entry tu gne yang biase lagi mesra kot..jangan bold pulak ye...nampak lebih kemas dan mesra pembaca kalau  macm tu....lagi satu disable right click tu takde pon bagus..susah je..mcm nie nak amik hader tak boleh..huhuu..blog nie tak la berat sgat blog nie..so dah ok...lepas nie rajin ping blog ye...entri keep it up ye...ok..done!..jom terjah blog nie...

Blog kedua direview
Blog kedua nie plak dah cantik dan meletup huhu..takut la nak review..semua dh ok cantik dan kemas..dh meletup la..nk tegur satu jer...blog achive tu nampak berderet-deret..serabut la...so buat scroll ye..tu je la...yang laen mmg hebat...siap ade tutorial lagi..jom terjah ramai2 kalau nak cantikkan blog...
terjah jgan tak terjah..etry plak dah sgat meletup..rugi korang tak terjah...

Blog ketiga direview..
Tak de header...tuan blog tak bagi amik huhu..sebab die wat tuto kot die disable right klik..tapi nk gtau tak semua suke disable right klik sebab susah nk copy...tambah2 kalu de tuto nie ssah la nk buat tuto nanti..blog nie dah ok dan cantik...tapikan tgah review tetibe kuar ni..
klik sini untuk Tutorial buang Malware.. ni pon pinjam dari blog TOP..check it ye dear...
jom kite terjah ye lpas  blog nie sihat...huhuhu...takut nk g dah...

Blog keempat direview...
Ni blog yang sgat lawa...tak tahu nk komen ape..hahahahahha...kagum dengan blog die..knal dgan pemilik blog nie.dari blog Kanda aq kot huhuhu...jom la same2 terjah blog yang cantik dan comel nie...semua ok..huhuhu..terjah ye..

Blog kelima direview..
Blog nie blog penambah follower terhebat..follow gne 3 akaun kot..huhuhu..sampai newbie macm aq jadi blur...aq tak tahu follow leh follow macm tu pon..3 follower seorang blogger...nampak sgat newbie aq nie..hahahaha...komen psal blog nie..follower letak kat side bar la...sebab kalu kat atas nnt lambat nk loading...blog achive kalu leh wat la scroll ye..lebih kemas..yang len sgat ok dan kemas..berat pon ok je..huhuu..jom terjah blog best nie,..

Blog keenam direvew....
Blog keenam nie cantik dan kemas..sukenye tgok..jeles pon ade..banding dgan blog aq nie..hahahah..sadis..komen untuk blog..widget follower letak atas tapi kat side bar jgak..senang la orang nak follow..blog best tapi kalau reader cari nk follow x jumpe cmne nk follow..huhuhu..take note ye..blog nie bnyak widget..kalu leh letak yang penting dah la..lagu tu better tak payah letak..ramai yang tak suke..huhuhu..tu je la kot...blog achive kalu buat scroll lagi better kot..hehhee..done!..
jom terjah blog nie ye..

Sape2 nk join masih dibuka lagi..

10 comments:

**YaNa YassiN** said...

Baru jd follower kamoo,.. nanti leh riview blog yy plak kan,.. hihihihi. salam perkenalan.

MaiRa QuEeN said...

leh je..join la..

nurul harnani said...

sy maw join.. hehe best klu dpt review.. salam ukhuwah~

edayuateh said...

bila ek nak review blog sy pulak..hehehehe.. :p

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

waN Mohd Salim said...

kanda mane erk

MaiRa QuEeN said...

kanda nie bnyak makan semut..

Nica said...

waaaa. nak jugak di'review' sambil hentak hentak kaki nih :P

♥ norlida ramli ♥ said...

wah..thanks maira .. ^__^
suke =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xsangka ramai gak yang berminat ngan tutorial aku psal nak buang malware tu kn.. thankz MQ :)