Blogger Diet Hampir Temui Ajal!!

Salam semua hari ni nak celoteh pasal kegemukkan yg berlaku sekarang nie.Blogger nie diet sampai setengah mati nasib lah sempat diselamatkan.Ni semua sebab blogger nie rase berat bdannya sgat membebankan dan bagi die die jgak membebankan orang laen..Macam2 perkara dah dilakukan oleh blogger nie tapi hasilnya sangat mengecewakan...


*hiasan semata-mata

Hape tu??hape??Spe tu...actually bukan BLOGGER TP BLOG la..blog spe la sampai nk temui ajal??Blog nie la.Sadis pagi2 lagi dah kena operate berbagai bahagian tubuh badan hingga jadi kurang upaya setelah kotak suaranya hilang xdpat dikenalpasti.Doktor yg merawat mengesahkan kotak suara itu ada tetapi tidak kelihatan.HILANG sudaa...itulah kepastian yg dapat diberikan..Mana pergi kotak suara blog ini masih disiasat dan menjadi persoalan.Akhirnya dortor tersebut mengesahkan pembuangan organ patut dilakukan jadi  tempat letaknya kotak suara itu telah dibuang mungkin akan didermakan kepada yang laen yang mana keadaannya jadi TIDAK HILANG LAGI.Rupa organ blog yang dikeluarkan tidak dpat dirakam gambarnya kerana terlalu ngeri. 

Fham tak storynya??shoutbox aq hilang pepagi nie..nie semua disebabkan blog aq nie berat la..Hari2 aku nie timbang blog.sebab bila aq tanya ja orang ckap blog aq berat.2 la masalah aq..masalah besar sebab tu la blog aq nie diet buaang segala isi perut hingga shoutbox comel dulu tidak kelihatan lagi..sadisnya..alahai..hukhukhuk..
hari2 aq timbang blog aq kat Sini sini sini.Cube korang timbang tgok gemuk ke tak blog korang tu..klu 150kb keatas sgat berat..klu 100 hingga 150 masih berat dan gemuk.Yang terbaek bila berat blog korang 100 kb kebawah.Seyez  jeles dengan blog-blog yang ringan sebab tu la gigih blog aq nie diet.Kalau boleh dalam berblogging nie mesti la kite nk mudahkan orang kalau tak spa nk masuk rumah kita kalau bersyarat bagai nk minang Puteri Gunung Ledang.

Sape yang boleh tolong aq kot2 la de cara nk ringan2kan lagi.Sila la kongsi supaya blog aq tak gemuk sgat dan tak menyusahkan follower dan readers yang datang sini..Share ye korang...Nasihat aq pada yang baru mmg la bila buat blog excited giler!!widget sepah2..kalau sumbat macam2 gemuk la blog kau!!macam la orang jgak makan banyak gemuk tp kalau tak gemuk dan sebaliknya tu laen hal la..yg 2 bab kesihatan...nnt kite story laen yer..hope semua ambil berat pasal nie ye..

"MUDAHKAN ORANG LAEN ADELAH YANG TERBAEK"

nak tips lagi??
SINI SINI dan SANA SANA jgak..

Cerita panas kat blog nie!!

K ye korang..bubye..(^______^)


7 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tu la... jangan paksa sangat blog ni diet.. kan xpasal2 blog ni yang merana sendiri... cian blog ni.. g la jmpe dr. romzey, mane la tau blog ni leh jadi ringan.. hehehe :)

Genta said...

adeh...dramatic btol lar jalan ceritanya nie..

hehe..enyway, smoga kembali sihat yuk.

(:

mynameismy said...

blog ke yg gemok.. ceyt...-.-'

dah masukkan code balik? hehe

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginetop nnt maira try tgaok..ahhahaha

MaiRa QuEeN said...

@Gentasadis...hahahahah

MaiRa QuEeN said...

@mynameismytuan pon lebey kurang la..

misz h0neyz said...

hYe!
j0m j0in c0ntest http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/05/c0ntest-3-in-1.html
;)