Follower Bertuah Segmen dan Promosi Blog Peserta Segmen

Ini adalah STICKY POST FOR A WEEK

Seperti yg dijanjikan kat sini aq nk umumkan pemenang yg juga merupakan follower bertuah blog aq nie..pemenang segmen akan menerima hadiah seperti yg dinyatakan dlam entry sebelum nak tau ape hadiah yang dimiliki oleh follower bertuah nie klik SINI.

Pemenang Bertuah dimiliki oleh:

Ni la header blog  Follower Bertuah atau Pemenang Utama..
Tahniah!!
So leh tuntut hadiah ye...Senarai hadiah Klik Sini
Jom ramai2 terjah  blog beliau ye..

Seperti yg dijanjikan peserta laen jgak akan menerima hadiah2 mereka kerana sudi menjoinkan diri..
Senarai hadiah untuk semua peserta laen Klik Sini

Senarai peserta yg join..Seperti yg dijanjikan Senarai Blog Peserta akan dijadikan STICKY POST
Jadi jom ramai2 terjah pemilik2 blog yg menjadi peserta segmen pertama Blog Pandai Ke Aq Berceloteh
Peserta semua sila tuntut hadiah jika belum menerima hadiah kerana sy tidak pasti hadiah sudah diberikan atau tidak.Jika sudah mendapat hadiah sila komen entry nie sebagai pengesahan.


Senarai peserta Segmen Jujur Aku Mata Duitan :












Sila klik dan terjah blog mereka ye..ramai yg join nie blogger baru so jom kite bg sokongan kat diorang.blog diorang bnyak yg cantik n best2..Terjah jgan x terjah!!terjah cepat!!
Terjah ye..Terjah cepat xterjah siap la..ahhahaha


Nak yg lebih Kontroversi??

Segmen Baru dr Blog Pandai ke Aq berceloteh..
Nk join?

21 comments:

kim heeruul said...

rugi aku xjoin...

kucing said...

menang gak kucing nie an...hahaha

waN Mohd Salim said...

huhuuhhuhhuhuhuhuuhu :)

MaiRa QuEeN said...

@kim heeruulspe suruh xjoin...hahahha...

MaiRa QuEeN said...

@kucingtahmiah/...ahhaha

MaiRa QuEeN said...

@waN Mohd Salimkanda....huhuhu

hamzah ian said...

bertuah mereka semua ni

☀ Izzaty Hedry☀ said...

eh2.. nertuah nya dia...;p... nk tntut hdiah cm na 2?.;p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huwaaaaaaaaaaaa akak pun nak hadiah gak

MaiRa QuEeN said...

@hamzah ianbertuah la menghiasi sticky post..

MaiRa QuEeN said...

@☀ Izzaty Hedry☀dah komen kat blog kot..

MaiRa QuEeN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)nk kne join la...hahaha

♥ norlida ♥ said...

dah follow awak=)

jom join contest sempena hari ibu

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

♥ norlida ♥ said...

dah follow awak=)

jom join contest sempena hari ibu

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

Elih Japahar said...

hehe tak dpt join la...

M'sia Jatuh Ke Tangga 143 - Indeks Kebebasan Media

Sal Saari said...

biru itu tanda kedamaian..

Firdaus Kasim said...

wah, abg pun x pernah lagi buat contest mcm nie.. hehe

Entri best:
Apa Itu SPAM?

MaiRa QuEeN said...

@Firdaus Kasimsje je abg nk buat..ske2..

MaiRa QuEeN said...

@Sal Saaribtul2..suke biru..

MaiRa QuEeN said...

@Elih Japaharhuhuhu

cik fafa said...

salam..bru dpt on9...tanx yaa...huhu..cmne nk tuntut adiah 2?im get adiah ker?hahahhahaahha