"GA Header & Template Blogspot!".

lamanya x update blog kerana terlalu busy..pagi ni mengupdate blog kerana ditag oleh Kanda Penulis Senja
untuk join GA nie...

Header dan blog impian..kalau blog nk template yg berlatar kan laut dan awan biru...sebab sgat ske warna biru..juga di campur sedikit dgan warna biru terkois...sebab sgat suke warna biru..header plak nk yg ceria dan fun..Jangan lupe jgak kalau boleh nk ade pic Crown bgai permaisuri tu..sepadan dgan name Maira Queen..huhuhu...

Kenape perlu menang??
sebab aq takde kepakaran membuat header sendiri..sebab terlalulah kurang celik IT serta tidak pandai menggunakan photoshop..eh!!korang jgan ketawakan ye..xbaek tau...dah xpndai nk buat cmne..huhuhu...Dalam proses beljar tapi msih lembab untuk menerimanya..hahahhaha

kat cni nk tag kawan yg dah lama menyepi...

tag

jom la join ramai2...
nk join
KLIK SINI sini sini




jom la join segmen maira..

3 comments:

Qutiq Ishanee said...

heee maira thx. sayangg. i tk pham sygg?

MaiRa QuEeN said...

@Qutiq Ishaneeklik la ke penganjur syg..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gud luck yerk MQ :)