Hebat Ke Bergelar OTAI BLOGGER??

Salam semua..spe OTAI ??AKU LA...leh macam tu???ramai sangat cakap aku otai..ingat aku suke ker??OTAI ke TaK OTAI harini aku update 10 entry!!termasuk entry nie 11 entry la..OTAI TAK??korang la buat keputusan..lemas aku asal la kate aku OTAI??Nak buat entry nie pon aku takut sebenarnye dan aku siap rujuk kat sini lagi ..takut kene hentam lagi..AKU BUKAN OTAI BLOGGER!!sila jangan cakap aku OTAI lagi..aku baru blogging dan kenal dunia blogging betul-betul 2 bulan lepas la..baru sangat..Kat SAHABAT BLOGGER tu lagi la orang ckap aku otai..Aku newbie lagi la..tolong la faham..tapi terpulanglah kat korang..aku pon join Sb hujung bulan Februari..aku ingat lagi mase tu follower aku ade 56 orang je...sape pon tak nak masuk blog aku Sebab nie.Maaf la suke buat kecoh kat Sb sampai dpat title otai....CIKGU AKU pon kate aku otai..de patut??Ok da..sudah la mengarut meraban..AKU TAK OTAI...sekian Terima Kasih..

Korang nie otai-otai lak..kite semua same je..dah tak yah beza-beza..semua blogger kan masing-masing de kehebatan sendiri..so semua keep blogging hari aku baru dapat semangat setelah hilang semngat sampai 3 hari tak update..So semua kene semangat ye..macam2 kite dapat dengan blogging...dpat ilmu..dapat kawan..dapat info..dapat berita terkini dan macam-macam lagi..so..keep blogging ye korang..

Jom terjah entry aku harini..aku tak ckup line tenet nak ping banyak2...so aku buat macam nie je la..huhuhu..jemput la korang semua...
macam-macam ade kat bawah nie..
  1. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/review-blog-lagi-by-pandai-ke-aku_28.html
  2. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html
  3. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/faceblog-gempak-bloglist.html
  4. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/dear-haffiz-thousand-followers-bloglist.html
  5. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/segmen-froogy-ady-budika-cari-jodoh.html
  6. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/sandiwara-ke-nieumpama-melukut-di-tepi.html
  7. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/pencarian-bloglist-by-girl-pendamba.html
  8. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/tips-menulis-entry-untuk-tarik-readers.html
  9. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/list-blogger-gurl-comelsila-buat.html
  10. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/list-blogger-boy-comeldibuka-semula.html
Dulu pon aku penah update 10 entry..harini naek satu entry jadi 11 entry..rekod terkini 11 entry sehari..
jemput-jempu ye korang...yang join bloglist tu korang semak la kat BLOGGER GURL COMEL dan BLOGGER BOY COMEL untuk semak korang punye link ade tak dan buat pengesahan sekali ye..

wasalam...

p/s:semangat aku datang kembali.huhuhu...

11 comments:

msredcheesecake said...

Cik maira,
Tak tahu la ape kriteria blogger otai ke tak otai ke?pening ke?kita kan suka baca entri, tak kira la otai ke tak...hheee...
Cik maira blogger hebat kot...hheee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hai blogger otai.. eh silap.. hai blogger hebat.. keep in touch okay.. abai kn je la mulut2 sumbang tu sume.. yang penting kita puas dengan dunia kita kn :)

MerLe said...

mgkin dorg panggil otai sbb nampak maira mcm dah pro pasal blog.. x kisah la.. yg penting, entri sentiasa ada.. 11 entri 1 hari? mmg terbaek la..hehe

Anonymous said...

diorang perli je tu ..

Budak Botak said...

He3, banyak enty dia hari nie...

Entry terbaru -> Momir Bojic Mencipta Kereta Volkswagen Beetle Daripada Kayu... (",)

Muhd Fadil said...

saya takde blog. hahaha

crayon said...

aku otai gay!!

waN Mohd Salim said...

kanda tak mau luka kan hati dinda .. maaf le .. kanda tak sanggup bile dinda cakap kalau dinda menangis .. huhu kanda sayang dinda .. tapi mungkin cara kanda sayang kanda ngan seseorang agak beza .. maafkan kanda dinda huhuhu

love you

Tao | Slayerz said...

pergh..mmg otai 11 post sehari tuh...
jom tengok video ibu kucing yg sggt cute

Haru Biru said...

perghh.. mmg tahap blogger petai ko ni.... bagus2.... hahahaaah

Anonymous said...

Awesome post.

my blog post ... this domain