Janji Kutunaikan Buat Follower ke 800!!

Salam semua seperti yang dijanjikan sebelum nie pada entry sebelum ni mengenai Award buat follower ke 800.
Sekarang aq nk tunaikan..Follwer aq ke 800 merupakan blogger baru dan baru menjengah masuk dunia blogging nie.so aq nk promosi blog nie selama dua hari..Sape ek yang ke 800??jom tgok.....

*korang terjah cepat..

jom kite review dan perkenalkan blog die...jom tengok header die kat bawah nie..

Blog nie ade pelbagai bende even masih baru..
kalau korang nak tahu pasal SOFTWARE sila lah terjah..
kalau korang minat MOVIE sila lah terjah..
kalau korang ske sangat2 TV-SERIES pon sila terjah
kalau nak tahu psal MAGAZINES pon ade...
kan macam2 ade...ala2 astro kan??

Support la blog nie..baru lagi bermula sejak April 2011.sekarang bulan mei.so sgatlah baru..
jom kite terjah ramai2..blog nie walaupon baru dah sgat OK..tak berat dan susunan widget semua kemas..
so aq tabib ar..walaupon baru blog dah best..maybe die dh pnah blogging kot sebelum nie..hhuu...ingat aq dulu malunye pe pon tak tahu..Korang cepat pergi terjah ye..

Antara hadiah yang aq janjikan buat Follower ke 800..KLIK SINI

1.Aq akan Promote blog die..dan review..
Done!

2.Blog die akan dipromote di lebih 20 tempat ping blog...moga2 dpat sumbang traffic ye..
Bakal Buat sekejap lagi

3.Blog die akan masuk bloglist aq secare free.(selame nie kne bayar ke?hahahaha..)
check la dekat celoteh comel blogger

4.Blog die akan difollow oleh blog nie.. Bukti ni aq sertakan..


Done semunaya...Buat follower tersebut keep blogging ye..Jom la kite terjah blog die beri sokongan kepada blogger baru..terjah ye kawan2..sekian aq dah selesai promte..

bubye semua...terjah tau..

5 comments:

Famili Ceria said...

thnx byk2....sblom ni dh ada post dari 2010....tp sbb dh smbong blaja,x sempat nak berblogging...sekarang tgh cuti, tu yg sempat tu...tp slps ni i'll try my best...

MaiRa QuEeN said...

@Famili Ceriasame2..lpas nie maira ping bnyak2 k..cbe pomote...huhu

kunci locker said...

sbb ko follower die..ko kwn aku..aku pn dah follow die..no ke 20..hahaha

MaiRa QuEeN said...

bgus 2 kunci..

I do I need Iman said...

wah ade domain sndri ;) bgusnya.