Pelik! 3 follower Tapi Seorang Blogger!! dan Dashboard Kosong!!

Musykil btul aq nie.confius..pelik...tapi perkara nie benar..sampai skrang masih begitu..bgaimana perkara ini boleh terjadi..sape mampu bagi aku jawapan nie..Aq kan masih baru tetbe de bende pelik cm nie..aq heran bin ajaib btul la..unik plak tu..Ape jadi??korang tgok bawah nie...
.
.
.
.
V
*klik untuk besarkan gambar jika anda keliru..

Cmne leh jadi gini??leh gtau aq x??cmne??pelik tak..blogger yang same punya satu blog tappi terus menambah follower aq seramai 3 orang..kalau mcm nie semua follower aq skrg darab dengan 3 tak ke berlonggok-longgok follower??sape de jawapan jawab la ye...


Kat bawah nie plak gejala biasa..tapi aq tak tahu pon nak atasinya..selalu jadi kat orang bila jadi kat aq...aq pon wat tak tau je la..huhuhu...dah btul tak tau nk wat cmna..wat tak tau adalah yang terbaek..
.
.
.
.
V
*klik untuk besarkan supaya lebih jelas..

Dashboard gile??empty..padahal aq follow dh berlonggok-longgok kot...
xleh la aq nk tau entry blog yg aku follow...huish..sadisnya...kenapakah??Mengapakah??
So,sesapa ada penyelesaian dan jawapan sila beri tunjuk ajar dan kongsi ilmu korang ye..

*dlam kesibukkan sempat mengupdate entry pelik gini..cmni pon ade ke ??
pelik-pelik btul tapi benar..

Jemput la semua join bloglist n Blog review..


26 comments:

Azlan The Type Writer said...

unik la kes ko ni~~~

PUTERI NATASSIA said...

yang pasal dashboard tue , besela ..
putry pun kadang2 jadi camtuhh jugak . . kene sign out , then sign in balik . .try buat 2 3 kali . . :)

MaiRa QuEeN said...

@PUTERI NATASSIA2 biasa..yg follower 2??

MaiRa QuEeN said...

@Azlan The Type Writertau xpa..

MerLe said...

yg dashboard kosong tu..penah gak.. sy ttup & buka balik..jd ok semula..
tp yg follower tu x penah.. pelik gak kn

darxniq said...

follower....kalau nk tahu...skrg google boleh link kepada twitter...google acc dan netlog acc...ada lagi acc lain...so kalau nk follow blog..x semestinya just pakai google acc jer...ataupon acc blogger..

Azlan The Type Writer said...

cuba tengok btol² kat pic follower tu....samua tak same...mungkin orang ni ada 3 blog.....kan 1 akaun leh buat lebih dari 1 blog.....hhhhmmmmmm.......mungkin btol kot~~~~
perasan tak yg tgah² tu ada lambang twitter....

Budak Botak said...

dia follow guna akaun lain2, yg tgh tu dia follow guna akaun twitter...

efa said...

yg pasal dasbord tu biasa ja kena refresh sign out pastu sign in balik buat bebanyak kali sampai ada semua follower&entry yg diupdate oleh follower :) err pasal follower tu tak sure la plak tp nma sama tak?ke lain2?

rara pinkmafia said...

mcm rara punya dashboard laaaaa.... =( dh refresh manyak kali.baru ok ni.
hmm knp eh yg 1 followers tu?dye follow manyak kali tak logik lak.

jaa64 said...

normal kot dashboard kosong tuh!!

tp tang follower tu lak betul lah, boleh follow guna acc lain2 goggle ke, blog or twitter...

normal je kot..tak pelik..kehkeh..bnyklah follower jap g kalo sorg folo 3 kali...glamer wan zulaikha sri kandi cimta tug...hahjahahhahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

rasenye sin chan ni pon pernah follow blog saya ni..tapi 2 account je la...

ArulchelseA said...

ada masa memang jd macam tu..aku pun kdg2 cuak jugak tu..

MaiRa QuEeN said...

@MerLehuhuhu...same la pelik...

MaiRa QuEeN said...

@darxniqtq niq..baru maira tau..xpnah yau pon mcm 2..klu semua follower mcm 2 ramai la follower..

MaiRa QuEeN said...

@Azlan The Type Writerye la..aq perasan gak..aq pikir mcm 2 jgak..cuma agak pelik la..follow satu dh la.huhu

MaiRa QuEeN said...

@Budak Botaktq budak botak..maira baru tau,..

MaiRa QuEeN said...

@efa dh psal nma same la nie..tp dah de jawapan kat komen2 nie..

MaiRa QuEeN said...

@rara pinkmafialogik la..klu gna acc laen...kat komen nie dah ramai gtau..

MaiRa QuEeN said...

@jaa64tau xpe..bnyak lah follower klu semua follow gini..

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginemaira lg bnyak la top..hehehhe

MaiRa QuEeN said...

@ArulchelseAcuak la sebab xtahu..hahhaha

MaiRa QuEeN said...

@ArulchelseAcuak la sebab xtahu..hahhaha

waN Mohd Salim said...

peminat la tu

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

entah la...hehe

ain dzaya said...

dun worry ler..saya pun salu jadi begitu...either d pminat misteri @ mr. blog adew masalah..maklumlah sekarang jaringan internat gangguan lepas gempa bumi at jepun aitu...xpeciaaly google...so sabar ea =)