" Penulis Senja Bagi Iklan Percuma "

Salam nak join segmen la..Banyaknye sawang kat blog aku nie...
tunggu la tuan blog sihat nanti berupdate la..
dua tiga hari nie kurang sihat...demam lak..tak suke la pergi rumah kedua aku tu.Rumah encik doktor..eewww!!tak suke..jom join segmen nie ye...


Syarat-syarat yang aku dah copy...bace la ye..

1. follow blog ps .. ( tak pakse ) 

2. buat 1 entry khas bertajuk " Penulis Senja Bagi Iklan Percuma " 

3. tepek Header ps kat atas tu .. 

4. dalam entry tu korang :

# bagi tahu kenape ps misti pilih blog korang untuk di iklankan 

# koment blog ps ... dari segi mana2 pon bole

5 . siap entry tu .. hantarkan url entry korang buat tu ke blog ps .. 


Kenape mesti pilih??
  • sebab blog nie traffic naek turun lak sekarang.
  • Blog aku nie berguna ape untuk semua readers..so sila iklankan..
  • Blog aku kurang pelawat dua tiga hari nie..
  • ape lagi ek??follower aku tak gerak dua hari daa..
  • Kalau boleh nak traffic tinggi2...nak jugak..iklankan jugak...hahaha..
Done

Komen Blog penganjur...
kate blog puisi..mane puisi??dah jarang nampak puisi...dah bukan blog puisi ker??itu jer kot..sekarang dah jarang nampak puisi.kebelakangan nie entry macam berkait jer..nape ek??saje je nak tanye...huhu...takde da nak komen sebab dah OK..

Done

Jom la join..

3 comments:

waN Mohd Salim said...

marah lagi ke ?

AiNi FiZa said...

myra..... susala nk femez.... ak jrg on9.... hmmmm

AiNi FiZa said...
This comment has been removed by the author.