Review Blog Lagi By Pandai Ke Aku Berceloteh

blog nie blog baru..sebenarnye aq pon dah tak tahu nk komen ape..blog nie dah sememangnya kemas dan menrik..sebab aq dh pnah wat review special untuk blog nie..aq pon tak sangka die nk join lagi.Pendapat aq blog nie ok..kemas dan loading pon ok..dulu aq dh komen dah ape yg kurang OK dan die pon dh ubah..pemilik blog nie mempunyai kemahiran membuat entry yang bgus sebab aq tgok setiap entry die mempunyai bnyak komen,.walaupon masih baru die dpat menarik ramai pembaca..jom ramai2 kite terjah ye..


Blog nie blog feveret aq..aq selalu terjah ke blog nie..line tenet aq slalu tak ok..so tak dpat la aq tnggal tapak kaki..pendapat aq blog nie OK..kemas..loading pon ok...susunan side bar pon kemas je...tapi yg older entry tu nampak mcm semak la..huhuhu...banyak sgat berderet-deret...tu je la kot...heheheheh...just pndangan tau...yang len semua hebat..entry meletup la blog nie...macam2 ade..huhuhu..
jadi jom ramai2 terjah blog pembaca setia blog Pandai Ke Aku Berceloteh..nie pembaca setia dr follower bape kerat je dulu..dulu kalau entry takde komen die la tolong komen..tengs ye TOP
terjah jgan tak terjah..

Blog nie plak baru pertama kali masuk..tq join ye..blog nie nk puji sikit blog nie ceria dan cantik..yg paling meletup header die la..lawa kan??kan??blog ne dah ok kemas..loading pon ringan ja..huish..tak terkomen lak aq..hehehhehe...semua dah sgat ok la...no komen leh??hahahahha...salam knalan ye..rsenye kte tak sempat berkenalan lagi..huhuhu...

sape2 nk join pon boleh..masih dibuka..

3 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... aku nye blog tu yang no 2 tu yerk.. IMPIANKU DALAM MIMPIKU.... hhehe.. aku pon selalu terjah blog cik maira queen yang chubby cun ni :)

MaiRa QuEeN said...

@sempat lagi ek yg chubby cun 2...huhuhu

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

dimana ada TOp, disitu ada NanaSahir..kankankan...