Review Blog Lagi...Sape La Plak??

salam semua...nk review lagi...sape2 nak join pon boleh penyertaan masih dibuka..

blog pertama direview...

Blog nie tak tahu nak review pe...blog nie dah sangat best siap ade tuto lagi..terharu btul aq sebab sudi join review blog aq nie..blog nie sgat menarik dan kemas...sape yg telah aq review dan semua readers kalau perlu tuto pergi la blog nie..korang jgak leh jadikan blog nie contoh..blog nie jgak ringan dan entry2 pon dah meletup...header die sgat lah cantik dan aq sgt jeles...no komen la..puji je..huhuhu...semua jom terjah ye...

blog kedua yg direview

ni belog kawan syg aq...adush!!syg jgan la puji I lebey2...terasa mcm terbang pulak...huhuhu...komen psal blog nie...kalau boleh latar untuk post biarlah berbeza dengan background..pilih warna yg lebih soft ye sayang supaya tak sakit mata follower N reader I nk terjah blog U...huhuhu...Cik fariera lagi satu..tulisan kat blog kalau boleh tukar ye..nampak ganas la..lagi satu jganlah bold..nampak serabut..psal loading dh ok..header u mne syg??takde ek??minta la sesape buatkan supaya blog U nampak lagi menarik ye..lpe lak right klik tu takde pon takpe sebab ramai yang tak bape suke..I pon tak ske...tu je la komen I ye...
jom ramai2 terjah ye...ni blog kawan aq tau...

blog ketiga direview..

ni plak blog kawan lama aq..blog nie sgat lah comel...jelesnya..macam mana lah blog jadi comel mcm nie..semua ok..entry kalau boleh keep it up ye syg...blog nie loading masih ok jgak...blog nie dh lama tapi entrynya sikit je..jadi korang pasti tau kan pemilik blog jarang update...kalau boleh update sekali sehari ye..tu pon dh ckup...disable right click tu aq tak bape suke..tapi terpulang la.. blog nie sgat nice dan comel...huhuhu..semua jom terjah blog comel nie ye..jemput2...

blog keempat direview...

ni pon blog kawan lama aq...bangga aq dalam entry mention nama penuh lagi...lan oooh lan..blog kau nie gemuk la...tak mcm kau yg kurus..blog kau berat sgat...aq tak pasti dh follow belum sebab bila aq bukak dgan tenet aq yang kureng nie widget follower tak kuar2..so sila dietkan blog kau..header sempoi..dah ok...
banyak sgat widget yg tak penting kat blog kau,...yang you tube la pe bala tu kau buang je la..kat google pon orang leh bukak..sila letak widget yg penting je tau..kalau blog berat menyusahkan orang laen..so kalau nk orang suke blog kite kite kne mudahkan orang laen..dulu blog aq pon berat jgak...jgan tacing lak ye aq komen jujur supaya kau leh wat yg lebih baek...keep it up ye...kemaskan susunan widget tau...OK semua jom terjah blog die ye..terjah dan terus support ye..

blog kelima direview..

blog nie agak ok..tapi terlalu bnyak widget yg tak penting...lepas nie sila terjah blog2 blogger senior2 untuk tgok widget ape yang penting dan yang perlu ada...kalau tak tahu tanye la ye..blog nie nampak agak serabut sebab bnyak sangat widget2..so hope lpas nie boleh tingkatkan lagi ye..blog nie unik ade identiti sebagai gadis melayu tu dan aq ske..tapi cuma kurang kemas la...bila widget banyak blog nie jadi agak berat..so kurangkan berat blog supaya senang reader nak masuk dan komen kat blog ye...pape pon keeep blogging ye...
semua jom terjah blog gadis melayu ye...

blog keenam direview..

Blog nie ok dan kemas...header mane ek??kalau takde tu nnt cube la buat or mntak orang atau upah orang buatkan ye...dengan header mesti lagi cantik..blog nie sgat ringan dan mudah nk masuk blog nie...semua ok tapi nk komen psal tulisan je..kalau boleh guna tulisan yang biasa je tak payah susah nk yang senget2 dan kerut2...sebab kalau yang biasa lebih mesra tak gitu...huhuhu...
Jom ramai2 terjah ye...blog nie best ape..huhu

*kepada yang direview maaf andai kasar bahasa..tapi saya jujur untuk kebaikan anda semua..berdasarkan pengalaman saya apabla direview oleh blogger laen..

sape2 lagi nk join masih sempat..

: P/s: Hari ni baru join blog list Enchik Nine, jom lah join sekali. Anda akan dipromosikan pada post harian Enchik Nine!(copy &paste je..huhu)

18 comments:

SYAF said...

makin cantik blog nie dah... :)

sufiana said...

lawa-lawanya blog korang,kalau rajin bg la cara2 nk gi cntik kan blog yew..haha

farina sulaiman said...

follow sini..:D

Faziera193 said...

thanks for the review.. ^____^

gadis melayu said...

tq for the review.. dlm usaha memperbaiki blog..^_^

Areliff said...

wah terjah sini...banyak gak blog yg dirview ye...bleh gak follow2 diaorg hu3 :)

riben putih said...

bile nak review blog riben putih? =P

Farierahasanz said...

hye dear . . wah.!! terharu di review nie . .hahaa

oke , akn cube di baiki agi eyh . .

tunggu line oke.!! hahaa

Azlan The Type Writer said...

wah ke4~~~~
ye ke berat loading?
tipu la ko...
latop ko yang berat kot...
aku bukak laju je....
kurang 10 saat dah bukak semua...
widget pelik² tu memang dah lame nak buang, saje je buat tambah bahan cuci mata....

Dayana AZ said...

bestnyeee kalau dpt kene review jugak :D

MaiRa QuEeN said...

syaf tq..

MaiRa QuEeN said...

mmg best pon blog dirang..

MaiRa QuEeN said...

tq..

MaiRa QuEeN said...

same2..

MaiRa QuEeN said...

gadis melyu..blog awak mmg dh cntik skrg...

MaiRa QuEeN said...

bgus 2..terjah2..

MaiRa QuEeN said...

lan..tu pendapta aq..terpulang la..

MaiRa QuEeN said...

dyana join la..