SEGMEN : REVIEW BLOG By PENULIS SENJA(Kanda jgan menggatal!)

Nak join review oleh Kanda Tersayang..Masa buat survey untuk buat segmen nie..sempat lagi mempersendakan aq..grrr...join la..support yg tersayang..hahahahahah..
dinda join ye kanda..kanda jgan menggatal dgan peserta  pompuan ye..dinda cemburu tau...huhuhu...
ni last entry sebelum blog nie bersawang..kanda jgan rindu2 ye...(^__^)

Jom tgok cara nk join...

1. korang follow blog ps ( tak wajib )

mesti la dh lama follow...hari2 pegi lebih dari 5 kali..
DoNE!

2. buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "

DoNE!

3. dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan kate cool .. ekekek

mesti la cool..huhuhu..kanda kan...hahhaha...
Done!

4. dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih .. ( WAJIB )

Dinda pling suka background senja..sebab melambangkan identiti kanda..rse mcm masuk tempat laen kalu msuk blog kanda..
 Dinda tak suka background post kaler biru nampak gelap la..kalau kaler lebih cerah lagi ok la..
DonE!

5. gi taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang )

DInda sgat suka blog-blog kat bawah nie bnyak beri info2 penting..nota2 pon ada..

Blog CIKGU KYERULL 
DoNE!

6 . dah siap entry hanta kat entry nih ... !!!
nak hantar la nie..

Jom join ramai2 ye..

Jom la join bloglist maira same ye..cara die mudah je..

3 comments:

waN Mohd Salim said...

ye ke dinde gelap .. huhuu .. eh dinde benarnye nak pi mane nih

MaiRa QuEeN said...

@waN Mohd Salimye...huhuhu..dinda nk tinggal kanda la..majuk..

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow.Dtg dr blog penulis senja. Nice blog. Keep it up! :)