SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Salam ramainye join...nak join jgak la..ehehehe..suke ikut orang btul..hahahaha..nak tulis entry g mane nie?hahahaha...copy paste je la ok what??I join nie..heheheheheh..

    ...... Prosessing ...........Prosessing..........Prosessing.....
...........copied...........now paste.....

hahahahhaa...ade dah kan kat bawah nie??ade tak??jawab lah!!hahahaha


Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.



CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


Gambar Yang dipertaruhkan...
.
.
loading....
.
.
.
loading....
.
.
.
V
toink!!toink!
dh muncul!!
Ok tak??huhuhu...
Pic bersama ibu saudara yang sporting...


Nak tag bape orang nie..3 ye..


Kandaku
Sahabat baru(kunci locker)
Aien

DONE!!!

dah penat loading..kerja copy paste yang sangatlah aduhai menyusahkan betul..hahahahah
susah giler lah...penat loading and processing..
adoi Maira Queen is mengaruting..ahhahahaa..

wasalam...bubbye dear follower and readers..

p/s:tetido depan lappy bcoz tensen sangat lepas menghambur air mata..sebab tu la ade puisi nie..

4 comments:

Siti NuruL Ain said...

hehe..thanks for the tag..
kena godam folder carik gambar yang smile sampai telinga nieh..hehe~~

MaiRa QuEeN said...

@Siti NuruL Ainsame2...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck yerk sis :)

Noraien said...

good luck maira..comel laa pic tue (: