Syukur Aq Masih Bernafas Pada Hari Ini


Salam semua...busynya Maira Queen nie kan??blog x berupdate sampai bape hari..memang busy sampai aq sendiri pon pening nk susun jadual n mase aq..Mula dari selasa minggu lpas aq dah sgat busy siapkan tempahan dari customer2 aq..alhamdulillah rezeki ade..sebab tu la jadi busy..hari jumaat lpas masuk dan buke gerai Ekpo Belia Negeri Kedah..Jumaat dan sabtu dan tak bolh nak jenguk blog bersawang nie.Bayangkan aq sampai umah lepas ekpo tu dalam pukul 11 malam.dan malam tu jugak aq dengan expressnya balik ke penang pulak...dkat kul 12 lebih sampai umah..Tetibe dpat msj dari KUNCI LOCKER...

Happy bufday maira..

Tersentap aq..hari ni bape ari bulan ek??terpaku kejap..hah!dah 15 May la..adussh..busynye sampai xsedar..dapat  col free terus col Kunci Locker..die orang pertama wish..kat FB aq xtahu lagi..rupenye mmg dah berlonggok2 wish..Tq ye semua yang wish bufday kat maira ye..Alhamdulillah Allah masih panjang umur aq untuk bertemu lagi dengan hari lahir pada tahun ini..Tahun depan bukan lagi kepastian buat aq dan korang semua jgak..Ade jgak yang sudi buat entry wish bufday untuk maira..terharunye...tengs sgat buat sis ATIQ SALEH dan MAHIRAH NAZLIM sebab sudi buat entry INI...ini..ini...dan INI..ini..ini.. buat maira  ye..tengah2 tgok2 Sb line bengong lak..off je la..malas nk tnggu..pastu nk tdo tapi tah la tak tido2 padahal letih sgat kot..Then aq pon tercall KUNCI LOCKER dan berborak sampai subuh...huhuhu...bestnye knal die nie...sukenye,..arini pon bape kali aq col die..hahhahaa...FREE la katekan..semua sile JELES...hahahahaha..

Yang paling best ade la aq N Kunci Locker buat sejarah sikit..kami ckap telefon selama..

2 jam 50 minit 50 saat..
Lame tak??banyak giler kami borak2..best sngat kenal dgan kawan mcm nie..yang lelaen tu kalau nk aq col or kte knal2 ke leh jgak..tp limited la..8pax je..CELCOM...huhuhu..sejarah kot...ckap punye la lame..huhuhu...Kunci locker by da way best la knal kau....

Lastly tq buat semua yg sudi wish bufday aq ye..moga same2 kite majukan diri kite ye..


6 comments:

cucu umie said...

selamat menyambut hari lahir yeah dan dipanjangkan umur..ayie pengguna uox..lala boleh tak ?? gurau shajer..

locker said...

wah...giler terharu harun aku..hahah !!..jom cipta sejarah ag...!! hahahah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope saya xterlambat lagi nak wish yerk.. happy besday to MQ... hope always succes in blogger life k :)

waN Mohd Salim said...

huhhuu jeles nyee ..

HeziqaMushadadLee said...

oke!jeles..haha..kunci locker,patut aku dulu taw..awal lagi dah aku pos,kaw nyebok!haha

Ary ariasputera said...

hppy buffdy gak..mff adiah tak dapat bwk... besaq sgt.. tertinggal kat stesen ketapi