Tiga Blog Pertama Direview...

*header cool pemilik blog

Blog nie dh mmg power dah...ble masuk je ade aura Blogger Femes nie...Walaupon baru dlam dunia blog tapi dah hebat dah...Blog nie blog Puisi..so bg yg sukekan puisi mcm aq silalah terjah ke blog nie...jadikan sebagai rumah kedua anda..sebab nie rumah kedua aq..aq pon baru je tau URL blog nie so bnyak lagi puisi yang aq tak penah baca.Komen aq psal blog nie..Jangan la asyik tukar backgroud ye..sebab puisi klu baca ada feel baru best..so kalau selalu tukar sgat mcam kurang best.Bagi aq biar ade identiti la sebuah blog tu..Aq sebagai pembaca setia kadang keliru identiti penulis blog..Bagi aq aura itu penting...yang laen2 ok sgat2...Terima kasih juga buat pemilik blog nie Kandaku dah tolong Edit Blog...
jadi sesame lah terjah blog best nie....


Blog ni masih baru..So jom sama2 kita terjah ye..bagi komen dan sokongan untuk blog nie ye..kite perlu support semua blogger supaya lebih semngat lagi..Baru je knal dgan pemilik blog nie..hope leh jd sahabat2 mcm yang laen gak..huhuhu..Komen psal blog..susun la sikit blog awak..serabut sgat..better side bar tu satu je..double2 tu nampak tak kemas..Lepas tu header takde ke??yang pic pensil tu header ke??kalau boleh besarkan sikit ye dan centerkan supaya lebih menrik dan kemas..loading dh sgat ok..ni nak puji selalu kalau baru2 nie ske semakkan blog dgan mcm2 benda..tapi blog nie tak..tak salah dulu pnah tegur psal komen box..better buat pop-up window ye..kalau yang line teruk mcm maira nie tak bleh nk komen da...huhu..by the way good luck and keep blogging ye...



Blog nie plak comel je...nice la...kemas n ok la..walaupon baru tapi pemilik blog sangat bersemngat dalam setiap entrynya..huhuhu..blog nie blog adik syg aq..blog nie mmg nampak Korean sikit tapi jgan salah fham ye..ini blog Budak Comel ye..Harap maklum..hehehhe..Komen pasal blog nie.kalau boleh tingkatkan cara penulisan ye..Tulisan itu kalau boleh jgan besar2 sangat nampak garang la..huhuhu...Biar lebih mesra pembaca ye..lagi satu banyakkan promosi ye..sebab akak tgok adik ske sembang je kat group blogger..huhuhu....pomote ye.blog nie ok cuma kurang promosi je..Lepas nie rajin2 la promosi blog ye adik sayang ye..huhuhu...


So sape-sape nk join dan review menreview...jemput la ye...
segmen nie masih berjalan
KLIK SINI

8 comments:

waN Mohd Salim said...

tima kaseh dinda .. alaaaaaaaaaaaa hhuhuhu x de femes pon

Afsar said...

trime kasih penulis senja..~

Izamir Ridzwan said...

i like penulis senja

Izamir Ridzwan said...

i like penulis senja

NadiRah said...

huhu..kanda dinda nih...hahha

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

yuhu..i`m new here..wajinnye dye view blog owg..baguz2!

mr.kylephytrie said...

hehe....of coz blog den too bad...cbb debwu g...hehe akan berusaha ke arah tu...thanksss....n pun

HeziqaMushadadLee said...

fuhh..jumpe jugak..puas carik..oke2 adek try tukar and try promote even adek tak terer nak promote..adeh le..thanks akak