Blogger Comel Sengsara Angkara Laki Macho!!!

Sape BLOGGER yang sengsara itu??sape??Laki mane yg MACHO sagat tu??
Salam semua reader dan followers..setelah lame Cik Penceloteh Comel ini menyepi..aku kembali membeitahu dan memaklumkan kepada semua mangapa aku menyepi..mengapa aku berdiam diri..mengapa tidak berupdate..MENGAPA??MENGAPA?
Di sini Aku nak story laki macho nie memang sangat-sangat buat aku sengsara dan hati aku punah ranah..dunia blogging aku hampir hancur..sampai sekrang masih dlam kejatuhan..sangat sadis keadaan ini...
Jom kite tengok sikit laki nie..
spe la die nie..
.
.
.
.
.
loading....
.
.
loading...
.
.
V
Done!
Ni la laki macho tu..
Macho lagi kacak bergaya kan??kan??
sila anggukkan kepala anda ye..

Mengapa aku PUNAH JIWA dan SAKIT HATI??
sebab....
.
.
.

loading
.
.
.
Done!!


Ni la penyebabnya..
korang tau tak link blog Comel aku nie dah tak boleh di promote dan dipingkan kat FACEBOOK..dah dekat 2 minggu lebey..sakit ati tak??sakit tak??
dulu trafic blog nie dah capai 200 UV..tp tgok la sekrang...hampeh..paling tidak aku berjaya maintain 100 UV..sangat mendukacitakan..sangat2...
terlalu sedih dan sadis...hukhuk..
waaaarrgghhh!!!!!aku tension tau tak..jeles aku tgok korang ping sana sini...
Die kate aku suke spam padahal aku yang selalu tegur psal spam..
Tak Caye???ni aku sertakan bukti buat korang..
Buktinye??KLIK SINI
tak patut tau tak??sadis..ramai kawan-kawan kate ade orang yang report..aku pon tak tahu sape dan aku tak nak tuduh sesape..biarlah..aku berserah je..sape nak datang datang la..tak nak tak pe..huhuhu...kat blog aku nie ade la sikit2 info untuk blogging yang aku shared dari pengalaman aku..kalau nak tau terjah la kat tips blogging penceloteh comel tu..semua nie cabaran buat aku..aku akan bangun balik..aku akan teruskan dalam dunia blogging nie..kalau bab nak report bnyak kali report daa..mark tu tak layan tu yang aku bengang sangat-sangat..penat celoteh daa...huhuhu..setakat nie je..nak g gathering sok..Tq pada semua yang sudi nak datang event yang aku buat tu..dengan bantuan kawan2 tersyang hope lancar..ok la...tido lu...

wasalam..

12 comments:

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

MerLe said...

ish..boleh plk gitu..pape pun good luck..insyaAllah semua kan baik smula

farasakura said...

xmo sedih2 yerr ;)

Anonymous said...

http://adf.ly/557935/share-for-care
guyz software site

NasZ said...

sabar2..huhu..

jemput baca n komen entry saya ni ye?

MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sabar je la MQ.. dugaan jerk tu.. wah, nak g gathering ek.. sorry ar sy xdapat join.. sy kn dok melaka :)

MaiRa QuEeN said...

@JHaZKiTaRoI wiil soon..

MaiRa QuEeN said...

@MerLehope macam tu la...

MaiRa QuEeN said...

@farasakuraok2...ok je lagi..heheheh

MaiRa QuEeN said...

@NasZok2.. i Will

MaiRa QuEeN said...

@NasZok2.. i Will

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagineteringin nk jumpe..rugi tau..dr JB pon ade dtg..