Kunci Locker Kaki Kepoh!!

Salam semua...haish ape nie??sawang la!!banyaknye sawang kat blog nie...mane penyapu sawang nie...macam kene upah maid la buang swang bebanyak nie...adush penatnyer tengok...wahai labah-labah..kunang-kunang..rama-rama...jentik-jentik..hah??jentik-jentik??oh tidakk!!!denggi nanti...Utamakan Kebersihan Demi Nyawa!!
Dah tak nak dah meraban...Kunci Locker merangkap kawan baek tersayang aku nie..asyik kepoh je!!bosan aku dengar suara macho mamat nie hari-hari..kalah kapeling kitorang nie.sehari puluh2 kali calling2..Macho ker kau si Kunci Locker??tah aku pon tak tahu..hahahha...yang aku tahu die ajak aku buat kecoh kat group blogger..nie aku nak mengumumkan la yang aku nak..nak..
.
.
.
.
.
V
KEMBALI BUAT KECOH BERSAMA KAKI KEPOH KUNCI LOCKER !!
tu je la tujuan aku buat entry nie...maaf ye sebab lama tak update sawang banyak..sape la sudi nak jadi maid aku nie..aku banyak masalah aku pon nak kena saman bersama KUNCI LOCKER...huhuhu..saman ek??tu la asyik nak kena saman jer..agak2 betul ke kene saman nanti...nak tau cerite saman KLIK SINI!

Dah la malas aku nak meraban pepanjang..ape pon rindu giler la kat korang..follower dan readers aku..
tq pada yang sudi datang tgok sawang kat blog aku nie..ok kat cnie je..bubye semua!!..wasalam..

9 comments:

peep said...

esok nk balik uia tp kunci loker da hilang.. grrr ^o^

MaiRa QuEeN said...

hahahhahahahaha

Eyda Syahida said...

yeayy!! dah kembali.. hahah

MaiRa QuEeN said...

@Eyda Syahidaxleh ping lak..sadis..

MaiRa QuEeN said...
This comment has been removed by the author.
MaiRa QuEeN said...
This comment has been removed by the author.
MaiRa QuEeN said...
This comment has been removed by the author.
kunci locker said...

aku kaki kepoh terbaek..hahaha

MaiRa QuEeN said...

@kunci lockertau pon kau..