Segmen Jom Usha Blogger Baru

Salam semua..lamekan aku menyepi..aku pon tak tahu nape..banyak masalah melanda..menyebabkan blog nie bersawang..follower pon tak bergerak2..dah la URL blog aku dah tak boleh ping kat Facebook..sadis tau x??aku tak boleh pomote blog nie..aku tahu mesti ramai yang pelik mane la hilang aku dari dunia blogging..mane entry panas ??mane entry HOT??mane entry superb??aku pon tak tahu..hahahahaha..Dah tak mahu meraban dah...aku nak join segmen nie la..

Jom la korang sape yang newbie macam aku jom la join..blog aku yang sawang ni hope ade yang sudi datang..jemput la semua..jom join segmen nie..mudah je..

Cara nak join??
.
.
.
.
V
Nak join segmen ini? Sila buat satu entri khas.. 
  1. Sila tampal header UmarFaruq.Com kat dalam entri tu..
  2. Tajuk : "Segmen Jom Usha Blogger Baru".. Sila linkkan ke entri ini.. 
  3. Tulis 25 random things pasal diri korang..
Let Start guy!!

1.Tampal header..ni kat bawah aku dah letak double sided tape tau..kuat insyaallah...

2.Tajuk..tajuk entry nie la...dah ade kan??nampak tak??tak nampak sila jumpa doktor ye semua...terima kasih..huhuhu

3.25 thing about Penceloteh Comel ye..huhuhu..Jom kite bace ape yang aku nak tulis kat bawah nie


  1. Nama : Siti Umairah Fazli
  2. Nama Facebook : Maira Queen
  3. Nama Blog : Pandai Ke Aku Berceloteh
  4. URL blog : http://ctqueen.blogspot.com/
  5. Sangat addict dengan warna biru dan sekeluarganya..
  6. Sangat takut dan geli kepada KATAK..Gambar katak..patung katak dan seluruh keturunan katak..
  7. Berkebolehan menjahit pelbagai kraf dan sebagainya yg berkaitan...
  8. Berkebolehan memasak...western,melayu dan kuih muih serta serba sedikit..(boleh lah..huhuhu)
  9. Sangat tak suke kepada orang yang suke mencarut dan berkata-kata bahasa kesat seperti maki hamun dan sebagainya..
  10. seorang mata duitan yang sangat gilakan duit tapi bukan kaki kikis ye..harap maklum..
  11. mempunyai perniagaan sendiri
  12. Seorang yang banyak bercakap
  13. Sangat sukekan keindahan alam 
  14. seorang pencinta seni 
  15. Sangat suke melukis potret serta permandangan
  16. seorang percinta puisi..
  17. sangat anti dengan perokok kerana boleh deman sebab asap rokok..
  18. sangat tak suka orang yang suka amik kesempatan seperti menindas orang yang lemah..
  19. Takut bunyi yang kuat sepeti kilat berdentum-dentum dan sewaktu dengannya..
  20. sangat suke teddy bears..
  21. suke ulam-ulaman dan sambal belacan..
  22. Benci penipu dan sekutunya..
  23. Suke perasan comel walau tak comel..hahahahah..
  24. Sangat sensitif 
  25. Seorang yang sukekan cabaran
Done!!


Jom semua join tau..huhuhu..join la bukan senang pon...hahahahaha..senang la...tak mudah jer..hahahahah...sewel dorh aku nie..sabau je la..join tau...

6 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

datang sini dari blog abg umar. ;) kita sesama baru.

Jemput singgah blog sya ;)

http://pinkydorky.blogspot.com/

Mr Danel said...

pandai ke?!
tak pe
kepoh uh sme tak nan berceloteh! hehee

adib syazwan said...

okeyh..anda diterima masuk kerja setelah dilihat dari butiran peribadi yang telah anda kemukakan..sila hadir ke tempat kerja mulai hari esok..terima kasih..=P

.dearmahera. said...

sy puitis juge :)
dr blog umar juge. friend ya!

chemija said...

datang singgah http://kesahchemija.blogspot.com/

new blogger.. follow if sudi :)

Anonymous said...

Hi semua pada www.mairaqueen.com . Apa yang Anda pikirkan tentang resep ayam?rncontoh:rnApel brendi ayam , dibuat dengan bagian dada ayam , apel brendi , krim , bawang , dan mentega , bersama dengan jamur .rn    4 dada ayam bagianrn  rn    garam dan mericarn    8 ons irisan jamurrn    2 sendok teh minyak zaitunrn    2 sendok teh mentegarn    1 / 3 cangkir apel brendi, seperti Apple Jack atau Calvadosrn    4 hijau bawang, cincangrn    1 / 2 cangkir krim dijahit atau krim kentalrn    1 sendok teh daun thyme segar atau daun thyme 1 / 4 sendok teh keringrn  rnpersiapan :rnRatakan ayam; tempat bagian dada ayam antara potongan bungkus plastik dan lembut pon sampai menipis dan seragam dalam ukuran . Taburi dengan garam dan merica. Dalam sebuah wajan besar minyak berat , zaitun panas dan mentega di atas api sedang . Tambahkan dada ayam . Masak selama sekitar 5 menit , sampai kecoklatan , kemudian hidupkan . Tambahkan jamur dan masak selama sekitar 5 menit lagi . Tambahkan bawang hijau dan brendi apel dan masak satu menit lagi, sampai ayam matang dan jamur lunak. Tambahkan krim dan thyme ; didihkan sampai mengental . Cicipi dan tambahkan garam dan merica jika dibutuhkan .rnApakah Anda lagi ide ? [url=http://freerecipesforchicken.info/]recipes for chicken[/url]