Senarai Peserta Segmen Review Blog

Salam semua readers dan followers.buat pengetahuan semua ni segmen kedua aq..SEGMEN PERTAMA 10 orang je join...aq terharu dengan sambutan SEGMEN KEDUA..walau tak sehebat segmen ABG BEN ade yang join...disini aq nak kenalkan peserta2 yang sudi join segmen review aq kat korang semua..peserta-peserta ni dah banyak buat perubahan kat blog diorang..kepada yang ucap terima kasih tu..same-same la..kite belajar sesame..Cik penceloteh pon masih NEWBIE lagi ye...memang blog nie dah lame wujud tapi mula blogging betul-betul pon bulan MARCH 2011..blog nie dibiar bersawang je sebab tak tahu nak blogging..huhu..ramai yang tegur  pasal header aq..buruk sangat ker??huhuhu...tacing..sebab tak pandai buat header...cepat yang header lawa2 tu buatkan aq satu!!plzzzz....huhuhu..Jom tgok komen aq kat blog diorang..dan jom semua terjah peserta-peserta yang budiman...bagus la diorang banyak perubahan dah kat blog diorang..
*banner segmen yang tah hape2...huhuhu

Jom tengok2 komen aq kat bawah nie..bukanlah pandai sangat just dari pengalaman aq yang cetek nie je la..maaflah andai ade menyakiti hati korang terkasar bahase or tersasul kat mane2..eh macam raye lak!!.adoi!..korang nie..tak raye pon kene bermaafan tau..

Segmen Review  Blog :
Jemput semua terjah blog diorang yang join segmen nie ye...korang jgak boleh amik pengajaran dari review2 nie...keep blogging ye semua..

Senarai Peserta-peserta yang sungguh comel..
  1. http://www.penulissenja.com/2011/04/jangan-nak-ngorat-tunang-aku-kalau-tak.html
  2. http://mydiaryzine.blogspot.com/2011/04/nak-join-jugak-lah.html
  3. http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  4. http://topimagine.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  5. http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  6. http://afsarothman.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  7. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  8. http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-by-maira-queen.html
  9. http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blogpandai-ke-aq.html
  10. http://blackenreddish89.blogspot.com/2011/05/review-blog-by-maira-queen.html
  11. http://azrifathurrahman.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-by-pandai-ke-aq.html
  12. http://fierapirot.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  13. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  14. http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/05/pandai-ke-aq-berceloteh.html
  15. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  16. http://fiezamirza.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-pandai-ke-aq.html
  17. http://farierahasanzstory.blogspot.com/2011/05/hye-peeps.html
  18. http://faziera193.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  19. http://simpleasfiq.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  20. http://wanakmalzulaikha.blogspot.com/2011/05/blog-review-by-pandai-ke-aq-berceloteh.html
  21. http://norlida89.blogspot.com/2011/05/segmenblog-review-by-pandai-ke-aq.html
  22. http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/05/review-pandai-ke-aq-berceloteh.html
  23. http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/05/review-pandai-ke-aq-berceloteh.html
  24. http://syuesyada.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  25. http://blogsab97.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  26. http://syaf.frenzyfm.my/2011/05/segmen-by-pandai-ke-aq-berceloteh.html
  27. http://pucukandubi.blogspot.com/2011/05/confess-213-segmen-blog-review-by.html
  28. http://kucings.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  29. http://faez-fiza.blogspot.com/
  30. http://kippy-pocoyo.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  31. http://syurgaituindah.blogspot.com/2011/05/blog-review-pandai-ke-aq-berceloteh.html
  32. http://kiddiebloggie.blogspot.com/2011/05/segmen-review-oleh-ctqueen.html
  33. http://holaulala.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  34. http://asmilethathidesapain.blogspot.com/2011/05/segmen-review-oleh-ctqueen.html
  35. http://remot213.blogspot.com/
  36. http://tarisijemari.blogspot.com/2011/05/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html
  37. http://kuncilocker.blogspot.com/2011/05/bajet-hot.html

Kepada Yang Join Terima Kasih bebanyak sebab join..korang semua sangatlah comel..huhuhu..maaf ye lambat publish nie sebab masalah teknikal..terima kasih pada yang join..keep blogging semua..sudi2 la jenguk tips dari Blog nie...

wasalam..bubye semua..



2 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . boleh buat blogwalking ni ;)

Segmen Tia : jana Pendapatan Dari Blog

Anonymous said...

Heya i am for the first time here. I came across this board
and I to find It really useful & it helped me out much.
I am hoping to present something again and aid others like you aided me.


Here is my website :: domain