Pandai Ke Aku Berceloteh Kini BERDOT COM!!

Salam semua pembaca blog yang sudi datang membaca entry pada hari ini...Alhamdulillah akhirnya ctqueen.blogspot.com kini www.mairaqueen.com.sebenarnya hajat di hati aku ini sudah lama ingin menggunakan domain sendiri tetapi terlalu banyak halangan.Pada hari ini kira-kira sejam yang lalu dengan rasminya blog PANDAI KE AKU BERCELOTEH kini BERDOT COM.


 Dot Com..akhirnya..huhuhu..tengs sangat Tengku Nizam sebab tolong aku menguruskan hal BERDOT COM..setelah seminggu tertangguh proses mendot comkan(btul ke perkataan nie??eheheh) blog aku yang sebelum nie berbloggspot.Tah la ape la halangan sebenarnya aku pon tak tahu..Sekarang aku busy sikit dan kini aku akan kembali berblogging semula..sudah hampir sebulan aku menyawangkan blog aku nie..hehehe ayat pe yang aku gune nie...saje je nk gtau korang yang aku dah pkai domain..hehehehe...okey..
wasalam...

18 comments:

aslann said...

untunglahhh dah [dot]com...

Tengku Nizam said...

tahniah laa, check email ek, ade email dari tempat beli tu hantar, dgn no akaun sekali.. contact dorang untuk pertanyaan.

♥yaya budak suka embun♥ said...

tahniah :)

ame elms ! said...

tahniah ! :D

Umar Faruq said...

ayat dah berbelit-belit sejak berdotcom nie.. excited sgt ker? hahaha... tahniah2.. jgn biar dot cot tu sia2.. branding tu.. :D

azrijohan said...

wohooo..tahniah ye.maju dah.bagus bagus:D

Wanz Mejuez said...

Tahniah lahhhh.. aku je belum berdotcom lagi... huhuhu

T_T

Muslimah Optimis said...

wahhhhhhhhhh.. tahniah..

SyazwanSarawak said...

congrats. semoga lebih maju dalam blogging ^^,


jemput singgah balik teratak buruk sy. hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

wah wah wah dah ada domain sendiri.
kena bayar kan.
aku maintain guna blogspot je

Faizal Fredley said...

wah tahniah2..makin maju yer...

peNulis SeNjA said...

tahniah

Miss A said...

tahniah awkkkkkkkk nak domain jugak :(

Mr.NS said...

pergh..tahniah....

Salim Harmanain said...

pergh...jeles ni...tahniah

MaiRa QuEeN said...

tq ye semua...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. bst nye.,, dah rezeki MQ kan.. aku ni bile la nak berdotcom :(

mr.kylephytrie said...

good job..go for next target...!!!