Aku Kembali Bersama Heliza Helmi!!!!

*hiasan semata-mata...

Salam semua readers dan followers tersayang..korang semua masih ingat ke Blog ni??PANDAI KE AKU BERCELOTEH??ingat ke tak hah??mengikut kiraan hampir sebulan sudah tidak mengupdate blog dan kini aku atau name Glamor aku kat dunia blogging dan dunia cyber nie MAIRA QUEEN(klik klu nk tau lebih lanjut.)..spe tu MAIRA QUEEN??sampai hati korang tak ingat ye..so aku nak ingatkan walaupon aku dah jatuh(alexa aku menjunam jatuh) dan blog ni dah penuh sawang  tapi aku masih ade..”PANDAI KE AKU BERCEOTEH “masih wujud..aku kembali kali nie untuk memohon maaf kepada kawan2 dan sahabat blogger sekalian sebab dah lame aku tak update blog aku nie..dah lame aku tak bagi tips kat korang semua kan??nanti aku bagi yer…ahhahaha…macam bagus jer kan??aku bajet eek??suke ati la…hahahhaha
Aku nak ingatkan sekali lagi yang aku masih wujud dan masih ade dalam dunia bloging nie..AKU TEGASKAN LAGI!!AKU MASIH ADE!!.wah!!garang ek??hahahha..tak la nak tegaskan je…kene la garang sikit…bukan marah la tapi sayang je…hehhehehe..

PANDAI KE AKU BERCELOTEH MASIH BERNYAWA DAN MAIRA QUEEN MASIH BERDIRI.DAN KEPADA YANG SUDI DAN SUKE NAK JATUHKAN AKU TU TERIMA KASIH SANGAT SEBAB AKU DAN JATUH TAPI AKU KEMBALI LAGI.AKU MASIH TAK MENGALAH LAGI.AKU KEMBALI LAGI!!

So lepas nie aku ade akan terus berceloteh…aku nak celoteh banyak-banyak sikit..hope ade yang sudi bace entry yang tak seberape aku nie..dah la..aku memang suke celoteh pepanjang…so nak pendekkan..sampai sini je la..wasalam..

3 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

selamat kembali berceloteh...
hohohohoho...
dah lama entri ko tak muncul kat dashbord....

FarzanaAhmad said...

selamat kembali berceloteh, maira...

org lain xmo bc, zana bc...
update laju2 sementara zana masih cty...sbb dah msk bljr balik...ssh ckit nk on9

Azri Fathurrahman said...

yeayy ~ hihi :D