Spontaneous Thursday

Salam semua...nie pertama kali aku berceloteh 







"CURANG ITU INDAH SETIA ITU SENGSARA"

Renung-renungkan...dan pikirkan betul ke kata-kata ini??

Celoteh mati di sini...wasalam..(^__^)

8 comments:

laskar pelangi said...

curang tak semestinya indah..tapi kan bila setia memang sangat sengsara..dah kita ni sayang sangat dia..tuptup dia curang..memang sengsara gila kan

MaiRa QuEeN said...

setuju.indah la jika kecurangan belum terbongkar tp bila dh terbongkar kacau bilau la..

♥yaya budak suka embun♥ said...

saya nk curang lah kalau camtu. hihi

Cik Ct said...

follow awk.. follow sy lek k.. thnx

ASSOYFINGER67 said...

Sambal itu pedas...sengsara tapi ramai orang suka...
Gula itu manis...indah...tapi kena kencing manis..sengsara juga jadinya...apapun sengsara itu indah dan indah itulah yang membawa sengsara...

ika said...

betul la kottt...penat je jadi setia kalau the end of the day...pasangan kau curang jugak...:O

HAZWAN17 said...

curang memang indah kalau tak kantoi hehe

MaiRa QuEeN said...

yaya:suka ati la