Tanda Terima Kasih buat Follower Ke 999 dan 1000

      Salam semua..sudah lame blog nie sepi..Hari nie aku nak bagi hadiah buat follower nombor bertuah iaitu FOLOWER yg ke-999. Nombor cantik nie kan??999 tue..so aku nak ucap thank kat Pemilik blog nie dan aku nak bagi gift yang tak seberapa buat pemilik blog nie...Dah lama aku menunggu nombor bertuah nie. Aku dah memang rancang dari dulu lagi nak bagi..walaupon agak terlewat entry nie aku nak bagi jugak..huhuhu...hope sudilah terima hadiah dari aku yang tak seberape..ini adalah pin bunga handmade by MAIRA QUEEN..huhuhu..sape2 yang nak pin bunga nie korang boleh la KLIK KAT SINI ye..

Special gift untuk 


          Bila dah jumpa FOLLOWER 999 mesti la juga akan jumpa FOLLOWER ke 1000 kan??so..thank jugak buat FOLLOWER yg ke 1000 nie..saya dah follow balik ye...dah lama menunggu untuk mencecah nombor nie..akhirnya dah sampai juga...So ada hadiah jugak buat folower nie..sebab dua2 follower bertuah nie perempuan so bagilah hadiah pin bunga kat bawah nie...

Special gift untuk

     Hope korang berdua suke la hadiah yang tak seberapa nie...so buat kedua2 follower nie sila tuntut hadiah ye..jagan lupe plak..kalau boleh tinggalkan nama, no telefon dan alamat korang kat inbox Facebook Maira queen ye...Cepat tuntut ye...Sampai sini je untuk kali nie...wasalam..

11 comments:

ainaa said...

wahhhh !! 1st time daoat hadiah dri blogger lain ! thank you maira ! dengan sepantas kilat saye add fb maira ! hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Assalamualaikum..maaf lambat respon..nanti fiza add maira ye..thanks maira

MaiRa QuEeN said...

ainaa :same2...

MaiRa QuEeN said...

Azhafizah:same2..

ame elms ! said...

tahniah kepada yang bertuah . and tahniah juga maira , dah 4 angka followers tu ;)

zmah said...

Tahniah kepada yang bertuah itu...

cucu umie said...

tahniah bt mereka...

wan_cikgumuzik said...

wahhhhh.. tahniahhh..

MaiRa QuEeN said...

ame:tq...huhuhu

MaiRa QuEeN said...

cucu umie:huhuhu
Wan cikgu muzik:tq ye...

mr_right said...

wahaha, best nye dapat hadiah !

KENAPA MR RIGHT?