“Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com!!

Assalamualaikum semua..lamenye tak join segmen or pape contest..so nk join balik la..huhuhu..sape ade buat lucky draw or give away yg simple tu invite la..hehehehe..rajin nie..

Jom join ramai-ramai..orang nak promote nie...


nak join klik gambar kat atas ye..
tuan blog suruh komen sikit..sikit je aku nak komen..huhu..
komen aku...blog nie simple and nice..
blog nie jugak banyak info yang boleh diterjah..
cukup tak??sikit je kan??ehhehe
wasalam...

10 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gud luck ye MQ.. makin femes la blog MQ kan :)

MaiRa QuEeN said...

Top:femes ape??makin jatuh ade..hahahha

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Melawat dr segmen same.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

Sufi Boutique said...

dr segmen UF..

http://sufi-boutique.blogspot.com/2011/09/sufi-boutique-nak-promosi-blog-di.html

sobri yaacob said...

selamat bknalan dtng sini dari segmnt umar faruq

http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

MaiRa QuEeN said...

mis ct:sy terjah ye nanti.

MaiRa QuEeN said...

sufi butique:maira terjah ye..

MaiRa QuEeN said...

sobri:maira terjah..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Syawal...

Salam Perkenalan...
Singgah dari segmen Umar Faruq.com...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

Asyikin said...

hye, datang dr segmen sama, baru ada masa jalan2 :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-promosi-blog.html

sudah follow awak, jemput singgah :)