Berita Tergempar!!!!Jom Join Gath Selatan!!!


Assalamulaikum semua..aku de berite untuk korang..huhuhu...jom tengok!!!
.
.
.
.
.


Anda blogger dari arah selatan, belajar , bekerja, atau pun memang sah2 berasal dari Selatan? Apa lagi, jom la!! Kita nak buat gathering!!! 

Terbaik punyaa, kita akan berkampung di Pengkalan Balak, berjimba dan dapatkan info yang menarik lagi terbaik sebagai ilmu tambahan kita seorang blogger sambil merapatkan ukhuwah yang terbina di laman muka buku ini~ ^_^

Dengan bayaran RM50, korang pasti akan dapat:
(1) Tempat tinggal (chalet yang best, tepi pantai, senang nak mandi2 dan main banana boat :p) 
(2) Makan sarapan pagi dan minum petang 
(3) BBQ nyummy-nyummy

so korang datang hipi-hipi je~
LIMIT : 25org sahaja (siapa cepat dia dapat)

Aktiviti yang memang vass da bomb ^_^ seperti:
-ice breaking dan sukaneka di tepi pantai
-karaoke tak hengat sampai lebam
-BBQ yang super delicious
-Guitar perfomance(jangan lupa bawak gitar kalau korang pun reti main okay?? ^^) 
-Cabutan bertuah
-King and Queen of the night
-Banana boat!!
and macam-macam lagi yang kita akan buat pada hari berkenaan!! seronok sangat!

sesiapa nak pergi boleh tekan butang ATTEND!! nanti kami akan inbox untuk cara pembayaran dan juga hantar detailnya ye ^_^ ingat ye, SIAPA CEPAT DIA DAPAT sebab tempat adalah terhad, Jom kita berjimba~ hehe,, ^_^

So Cmne Jom la!!!
klik banner untuk ke event ye...cepat tempat terhad!!!


Klik Sekali je sini..Tak perlu 2 kali..

17 comments:

Miss Nadya said...

yeah..nak pergi...yang stay di pahang boleh kan??

pahang-melaka tak jauh..:)

hafiz hafizol said...

nak nak nak nak..

ermm, kalau ada org sponsor la kan ?? Miahahahaha :)

MaiRa QuEeN said...

@Miss Nadyamane2 pon ley..tapi cepat...

MaiRa QuEeN said...

@hafiz hafizolcari la sendiri..heheh

Jemari MonteL said...

kalo booking dulu taklehh???? *latrikkkkk*

khairul said...

jom kita biut blogger gath utara lak Maira nak ? hehe

MaiRa QuEeN said...

@Jemari MonteLcm aku cakp td la..

MaiRa QuEeN said...

@khairulmaira study sane..huhu..

angah said...

insyaAllah la kalau tak ada arah menlintang kan..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca org paling selatan..johorean..wee~ alamak..tp poket nga kering..uwaaa~ teringin sgt nak pi gath... :(

afzalsukasuki said...

ala malu laaa...uhuk3 :P

nurul diana said...

bestnye :(

wan_cikgumuzik said...

alahhhhhh.. tak dapet laa nk join.. ada do perlis sekarang... agak jauh arr nk pegi.. huhhuhuhu..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak jao tu .

tunz said...

lau nk join dgn pasangan & 2 anak umur 12 n 10 leh ke

zalin onceitalk said...

wah..gath...best ni..

afzalsukasuki said...

untuk makluman..cuti afzal abis utk thun ni :( sgt sedey sebab haritu amik cuti EL sakit demam seminggu