Gambar AKsi Panas Ketika Bercinta!!

*dr google

Assalamualaikum semua...hari nie aku tak nak celoteh panjang-panjang tapi nak tunjuk kat korang gambar yang panas lagi hot!!

JOM KITE TERJAH!!



*sumber gambar=http://pemudekahfi.blogspot.com

Panas tak aksi gambar-gambar tu??
huhuhu...sweet je kan??ahhahaa...nanti aku cari lagi gambar panas tunjuk kat korang..hahahaa..
wasalam..

Sudi like la FB Fanpage:-


27 comments:

Kumbang Jingga said...

pic yg first tu panas hehe

Polskahackrew said...

gambar dr google tu..hot..suka tgk gambar monyet ngan anak rimau tu..padan ngan dialog..hehe..

Blogger Blog Tutorial

AmyZana said...

hahahahaha
lawak gilalah ! xD
betul2 "panasss" !

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Dah lama tak singgah sini, blog ni dah bertukar rupa :) bookmark lu nanti malam terjah lagi...nak buat keja jap

Mawar said...

comel sgt! =D

ArulchelseA said...

cuak aku tgok gmbar ni..


*nk tnye sikit..mcm mana org nak anta kat shout box tu ye..tk dpt aku..

mumui said...

hehe... cute..

kunci locker said...

haha...sengal..

C i k P i p i T e m b a m said...

ahahah. shengal la awokk nihhh

Si Nuansa Eyqin said...

omak kau tokojut den.

ღ Nurrul said...

comelahhhh si munyet dengan singa tuh :P

syafiqakarim said...

haha terbaikkk

MaiRa QuEeN said...

@Kumbang Jinggaof coz

MaiRa QuEeN said...

@Polskahackrewhuish...yg google tu kecik je nampak lak..huhuhu

MaiRa QuEeN said...

@AmyZanapanas kan....tgok tajuk la..

MaiRa QuEeN said...

@Dunia Realiti a.k.a Elihsinggah la selalu..terjah jgan tak terjah..

MaiRa QuEeN said...

@MawarTQ mawar

MaiRa QuEeN said...

@ArulchelseAhahahahha

shoutbox tu sentuh je cursor situ..dah jwab kat blog ko da.

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Haii Maira, nite...mmg panas aksi gambar2 ni, sdangkan haiwan boleh berkasih sayang..manusia berbenci-bencian pulak kan..hehe

MaiRa QuEeN said...

@mumuitq

MaiRa QuEeN said...

@kunci lockermcm xknal aku..

MaiRa QuEeN said...

@C i k P i p i T e m b a mhehehe

MaiRa QuEeN said...

@Si Nuansa Eyqinhahahhaha

MaiRa QuEeN said...

@ღ Nurrultau xpe..

MaiRa QuEeN said...

@syafiqakarimtq

~Nana BamBam~ said...

sapa awek panas tuh ? hahaa

ieyza afieyna said...

huhu.. hiawan pun pndai berpelukan.. hee