Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3


As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih


Produk Ajaib Kuruskan Badan

Hai semua apa khabar? harini aku nak share sikit pasal produk best nie dan dalam masa yang sama boleh jana pendapatan lumayan. Sapa-sapa yang nak boleh tanya je aku dan aku pasti akan bagitau kat korang  macam mana nak buat biz ini..

Testimoni

BAGI WANITA YANG BENCI MELIHAT SELULIT, 'STRETCH MARK' DAN LEMAK BERLEBIHAN SAHAJA!
Produk L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum semakin bergaya nampaknya. Ramai para pengguna terperanjat dengan penggunaan produk ini betul-betul dapat menghilangkan selulit, 'stretch mark', membakar lemak, membentuk tubuh badan serta melicin dan menghaluskan kulit.

Saya mengganggap ia sebagai MAGIC SERUM
(UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA).

BETUL TAK??

WALAUPUN DAH BERJAYA KURANGKAN BERAT BADAN..
TAPI TETAP HADAPI MASALAH2 DI BAWAH NI??

✔ selulit
✔ strecth mark perut dan punggung
✔ bonjolan sesetgh part bdn yg degil
✔ spare tyre
✔ lemak kumpul kat bekas jahitan bersalin
✔ geleber di kawasan lengan
✔ double chin
✔ paha masih besar..


1 kotak ada 2 botol
( SEBOTOL UNTUK SEBULAN )
Ada 2 Haruman dalam 1 kotak :
Lemon Grass 30 ML
&
White Musk 30 ML
Kandungan : 
Methyl Nicotinate,PytoCellTech(TM) Mulus Domestica,Actin Heat,
Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract,Lemon Grass Essential Oil.
HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!
Jom Lihat Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum

Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)

UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!

Nota:

Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu
Boleh juga disapukan pada double chin.
Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

Kandungan L'arome:

Methyl Nicotinate, PhytoCellTech, Malus Domestica, Actin Heat, Ekstrak Biji Cucurbita Pepo (Labu) , Pati Minyak Serai

Best kan produk nie dan imcome part time lagi. Jom ramai2 kitamjoijll

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven


http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html


Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2


Jom-jom semua kita join GA nie...

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)


Blogger Berlagak Hebat!

hai semua..aku ingat lagi semua kawan2 blogger.. ingat aku tak?ala yang rajin berceloteh tu, TAK INGAT?waaraggh!!sedeh la..hoho..seperti tajuk tu blogger belagak hebat tu aku la..setakat blogger picisan memang la orang tak ingat..ala..biarlah aku berharap...
Firstly aku nak minta maaf atas kekurangan blog aku nie..blog nie hampeh sangat sekarang sampai takda rank..2 tahun aku berhenti blogging. Jadi tak hairan la blog aku jadi macam nie..sape2 yang ada buat GA, Segmen dan seumpama itu boleh la dtg invite aku..insyaallah aku join. Pasal blog tunggang langgang dan bersawang nie ada tak yang nak tolong design blog aku nie? So kalau ada yang pelik2 kat blog aku ignore je la..Kawan2 blogger yang dulu2...jom la rapatkan ukhwah balik..hehhe...aku sekarang memang selalu blogwalking N join segmen..Sape yang tak penah kenal aku jom la kita kenal2..
Jom sarapan...daa,,,

Havoc Giveaway By Isabellaidura


Jom Join GA banyak2..aku nie dlam process nak nekkan balik blog aku yg sawang nie..
dah 2 tahun tak blogging..

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/03/havoc-giveaway-by-isabellaidura.html


Tag:
1.Maria
2.DF
3.Yaya

Tarikh Tutup Giveaway ini adalah pada 30 April 2014

Thank! :)

Pinkish & Purplish Part 2





Syarat-syaratnya Klik Banner

Tarikh Tutup 1 Mei 2014

Thank!

Giveaway Simple-Simple by Shad


Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014
Klik untuk lihat Senarai Hadiah


Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita


Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang (100% Crepe Silk) - 1 Pemenang
1 Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014 




MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !


Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)
UCAPAN KHAS:
Perkahwinan umpama Puzzle iaitu melengkapi antara satu sama lain. Jika tiada sebahagiannya maka ia tidak akan lengkap. Kelengkapan dalam satu puzzle perkawinan bukan hanya ada isteri, suami dan cinta kerana perkara utama yang menjadi nadi utama dalam perkahwinan ialah keikhlasan. Keikhlasan dalam semua perkara akan menguatkan akar umbi sebuah perkahwinan dan jadikan keikhlasan dalam agama sebagai tunjang utama inshaallah masjid yang dibina kerana Allah akan diredhai Allah. Semoga MR & MRS Hafiey berada dalam redha Allah hingga habis nyawa dikandung badan dan kemudiannya cinta kalian dapat bersemi di Jannah..Aminn...


PANDAI KE AKU BERCELOTEH KEMBALI BERCELOTEH!!

Hai Semua..Aku nak buat statement penting hari ini 24 march 2014...dan aku nk umumkan bahawa aku aku kembali blogging memajukan blog aku nie secara berperingkat..ada sapa2 masih ingat aku ke?dlu blog nie berdomain DOT COM...now back to basic mcm yang korang tengok sekarang la..

Di sini juga memohon maaf kepada semua followers aku yg di sidebar blog tu ye dan aku teruja kerana pageview blog aku setiap bulan dalam 2k lebih..padahal aku xupdate 2 tahun dan majoriti datang dr google..lpas nie aku akan kembali update blog mcm biasa ye. Panjang ceritanya kenapa tiba-tiba aku hilang dr dunia blogging, jujur aku cakap aku rindu sangat nak berceloteh dekat medan pena nie. 2 tahun lebih aku tinggal blog nie..

SO.... I AM BACK!!
sekarang aku nak final..after final aku akan update lagi ye..wish me luck ok..doakan kejayaan aku..Daa,,