PANDAI KE AKU BERCELOTEH KEMBALI BERCELOTEH!!

Hai Semua..Aku nak buat statement penting hari ini 24 march 2014...dan aku nk umumkan bahawa aku aku kembali blogging memajukan blog aku nie secara berperingkat..ada sapa2 masih ingat aku ke?dlu blog nie berdomain DOT COM...now back to basic mcm yang korang tengok sekarang la..

Di sini juga memohon maaf kepada semua followers aku yg di sidebar blog tu ye dan aku teruja kerana pageview blog aku setiap bulan dalam 2k lebih..padahal aku xupdate 2 tahun dan majoriti datang dr google..lpas nie aku akan kembali update blog mcm biasa ye. Panjang ceritanya kenapa tiba-tiba aku hilang dr dunia blogging, jujur aku cakap aku rindu sangat nak berceloteh dekat medan pena nie. 2 tahun lebih aku tinggal blog nie..

SO.... I AM BACK!!
sekarang aku nak final..after final aku akan update lagi ye..wish me luck ok..doakan kejayaan aku..Daa,,

No comments: