‘ KAWAN2 JOM KOMEN BLOG SAYA’

Nak join segmen dari Puteri Katek
xpnah join lagi segmen dari blogger comel nie..



“ KOMEN DARI ANDA SANGAT DIPERLUKAN”


9 comments:

putERi-kAtEk said...

hye dear....

huhuhuhu...ekceli segmen ni tak ada pemenang tau....

ini segmen nk komen blog...maksudnya...komen yang mana ada yang kena komen...

alamak, apa sy ckp ni... hahahaa... maksudnya... kita nk org komen blog kita utk menambahbaikkan... haaaa mcm tu...

boleh? sudi?

MyRa QuEeN said...

sudi je...mesti la nak orang komen..

Henry Zackery said...

apa nk komen nie ye ?? hehe

Teka Gambar Kembali Lagi

topimagine said...

cam menarik jerk.. tp xpaham lg.. hehe

MaiRa QuEeN said...

zackery..anda sudah komen pon..

MaiRa QuEeN said...

top..xde pe pon...just leave komen je..

nurul nadia nasir said...

salam dtg dari blog katek!err tak reti nak mengkomen sebenarnye.Neway nice blog u have dear ;)

putERi-kAtEk said...

HYE DEAR!!! salam myra queen....saya dtg review...sorri lambat ye...huhuhu sepatutnye semalam kena dtg...

okey header n template dah cntik!!kemas dh...takmo komen pape...

background pun ok dh....

ok cumaaa....hehehe

background entry post tu kan, dh ok tapi kalau myra tukar buat wrna pink lembut, light pink rasanya ok kot.... ....pastu kan. yang side bar tu, maira buat transparent kan, cuba maira buat background pink lembut jugak... sebab tak nampak sgt font nye bile transparent....

then lagi satu kan, entry post kt depan tu, maira letak 10, huhuhu banyak nye dear....boleh loading blog tau....

tapi setakat ni loading tak lambat....masih ok....

then nuffnang tu kan, yang no.2 tu yang petak besar tu, rasanya itu utk letak antara entry post, bukan kat atas....huhuhu...

cuba maira drag letak kat tengah2 entry ok....hehehe...

ok tu aje...yang lain, mabeles!!!

selamat berblogging!!

sekian

pRiNCe said...

dari blog katek...sy pun join jugak..
tak tahu la nak komen ape..
blog ni cam dah perfect jew.....:)