Traffic Aq Meletup hari ni!!!

Ni la pertama kali selama aq menjadi blogger..
traffic arini mengejutkan..
slalunye..ari2 pling ramai xsampai 10 orang..
sedeykan bunyi..
tp itulah hakikat blog picisan ni..
Tgok la nie..

*ni keadaan pengunjung yg dtg sebelum nie..

hahhahaa....today 3je..online 1...sedey je kan??hahaha
2 menujukkan aq kena bnyak improve cara aq berblogging kan??
xpe itu pengalaman..

ape yg aq nk story sebelum tamat arinie ialah..
aq terkejut tgok traffic arinie..
nk tgok??
tp xla hebat mcm korang semua..
tp aq bangge la nie pencapaian terbaek aq..

tgok nie..
amacm??laen x??

*keadaan arinie...aq pon terkejut..
online today 47..
mesti biase je bg korang..tp aq x..sebab nie  la yg pling best penah jd kat aq..
tq kepada yg sudi terjah blog aq ye..

9 comments:

topimagine said...

perlahan2 je la.. baru2 lagi memang la.. top pon baru 2 bln je ni join blog.. kadang2 nk cecah target pon susah.. sume kena harap blogwalking je la.. kalo x, hampeh.. xde sape nk jengok blog top :)

♥yaya suka embun♥ said...

betul tu..yaya pun br dok merangkak2 gak..


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

JUNKO-EL-HIDA said...

Xdak ape yang nak disedihkan sist..Ko buat jer yang terbaik..Jangan mudah rasa lemah dan putus asa..Satu hari ko akan lihat peningkatan demi peningkatan..Trafik tue hanya satu angka..Kadangkala orang selalu cakap "buat pa aku tulis,tapi tak dak pembaca"..Diaorg silap..Cuba berfikir secara positif..baby pun mula-mula lahir tak pandai berjalan..Lama-lama bila besar pasti boleh berlari..Megitu jugalah dengan blog..Skill pun penting juga sist..Jangan sedih dan putus asa yer?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

gud luck dear!! usaha itu kan tangga kejayaan..kita bermula dr bawah untuk berjaya ke tempat yang paling atasss...yey!!

salam singgah dr sahabt blogger..!! like pink gak ea!! samaaaa!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

myr amyra said...

tahniah2...keep it up...

:)

Jerung Gergasi said...

ehh bufday 15 may? same la plk..

emm.. jerung pun baru jer dlm dunia blog ni. baru sebulan lebih. pencapaian jerung setakat ni? kalau nak tau kena la usha blog jerung. ekekeke..

ok. so ni jerung ada nak bagi pendapat la sikit kat maira queen. pendapat sebagai seorang reader, bukan sbgai blogger. em, dulu masa x masuk dunia blog lgi, bila jerung usha blog member2, ada beberapa benda yg jerung sangat tak suka kalau ada kat blog tu:
1. mp3 player yg ttibe on music nya
2. kluar popup.
3. tulisan d ganggu oleh background (masalah warna).
4. tak boleh right click. contohnya jerung nak read more kan, kalau takleh right click, kena tekan terus. kalau tekan then open new tab takper lah jgk. so bila takleh right click ni, memang agak menurunkan semangat a nk explore lebih lanjut.

emm.. tu je lah. n, blogger2 senior ada jgk tegur jerung dulu, diorang cakap:
1. jgn pakai geo counter.
2. jaga penulisan, jgn terlalu warna warni, besar kecik, dll
3. buang widget2 yg tak perlu so meringankan lagi la blog kita.

klu maira nak tambah traffic lagi, join la apesal.com

ok!?

Affan said...

biasalah tu, kena bermula dari bawah.
kalau ada usaha, lama2 naik lah

Manja (let it be my sweet name) said...

tahniah :)

Queen of skull said...

xpe pelan lah...blogging neh bkn menda y cepat jerk nk jadi top..hhehhe....sy pon nah rase pe y awk rs :)