Maaf Buat Peserta Bloglist!

Salam semua readers dan followers..sebelum nie aku de janji nak review peserta bloglist aku kan??
Hadiah review yang aku janji tu aku akan tunaikan nanti...aku tak nak korang  kate aku menipu lak..banyak sangat blog baru yang join bloglist aku..dan aku memang patut review korang..ade yang aku dah komen pasal blog korang kat komen blog korang..ade yang aku tak sempat nak komen sebab yang join lebih 50 orang.Aku tak sangke seramai tu sebab kali pertama aku buat kurang 5 orang yang join.Aku akan review korang nanti.Sekarang aku tak sihat so aku tak berkesempatan nak review dan blogwalking.Macam jadi sejak dua menjak nie..Moga aku kuat dan tabah.Terima kasih semua sebab sudi datang sini dan sokong aku..aku akan tunaikan janji aku selepas semuanya kembali seperti sediakala.Maaf ye semua..Doakan aku cepat sembuh ye..
Buat blogger baru korang leh tgok la sikit tips kat blog aku..ade lagi kat draf yang aku tak sempat nak publish sebab masih perlu diedit..Keep blogging ye korang semua...
salam sayang dari Maira Queen..
wasalam..

2 comments: