" Segmen Review Blog Bebelan Saja"


kali ni aq nk join segmen review lagi..kali ni aq ditag oleh Kanda aq..entry simple dan ringkas je..sebab aq busy..rindunye nk berceloteh...huhuhu...

Syarat-syarat adalah seperti dibawah..
  1. Follow blog ini. Okay, tipu, tak nak follow pon takpe. Tak baik paksa-paksa. :P. Cuma senang nak tau bila di-review kan?
  2. Buat entri yang bertajuk " Segmen Review Blog Bebelan Saja"
  3. Letak header blog ini ke dalam post anda. Tekan header di bawah ni dan copy.
  4. Linkkan ke post ini.
  5. Tag 2 orang. Pastikan mereka tahu. Tak nak pon takpe.
  6. Bila sudah siap post itu, jangan lupa comment di entri ini bersama URL.
  7. Segmen ini akan tamat pada 15/5/2011 16/5/2011. Review blog akan dijalankan pada waktu sebelum tarikh tamat dan selepas tarikh tamat.
  8. Sekiranya hanya satu blog yang sudi di-review. Akanku tetap review blognya.

Mudah kan??
jadi jom join ramai2 ye..
Kat sini nk tag 2 orang kawan..
..
..
.
V

3 comments:

cucu umie said...

hehe..nak juga direview..lala

aiEz said...

sy ditag..hoho,terima kasih...^^

Arif Azmi said...

Thanks sebab join.. Nanti saya dah review saya bgtaw.. :)