Ape Lelaki Tu Buat??Bahana Gathering Times Square!!

Salam semua..Nak Update psal Gathering nie..nak story nie..huhuhu...sakit mata aku nie..kalau kau dah sangap sangat kawin la cepat2..penat aku dengan kes nie je tak habis-habis..maybe ade orang akan ckap nie bende biasa sebab ape??sebab dah jadi lambakkan daa kat negara kita nie..korang nak sangat ikut budaya orang putih tu pehal??korang sedar la yg korang bukan putih sangat pon!Bile cerita kisah mcam nie aku bengang la!!kisah ape??
lihat gambar di bawah..perhatikan btul2..
.
.
V
Pe laki tu buat hah??aku tak salahkan lelaki sebab pandai merayu sampai cair perempuan tu..aku tak slahkan perempuan jugak tapi bagi aku dua2 salah..kalau nak mesra dan bermanja sampai luar dalam,korang kawin je la...Wahai sedara-sedara perempuan kat luar sane..aku tahu aku pon tak baek mane..tak lari dari berbuat silap..tapi just kalau boleh biar la ade perasaan malu sikit..orang tak salahkan lelaki tau..yang nampak buruk sangat dekat kau la PEREMPUAN!!!pe yang jadi semua kau nak tanggung!!PEREMPUAN kau tu macam2 ha! boleh jadi.sekali kau dah bagi kau dah Takde harga tau!!npe kau bagi!!npe murah sangat??penat mak Ayah kau jage dan belai dari kecik..senang je kau bagi BODY kau dekat JANTAN tu..kau knal pon tak sampai berape bulan..tamabah2 yang bertudung...kau bertudung litup tapi semua nampak kau sedang diteroka sana sini..pehal tu??baek jgan pakai sebab kau burukkan orang bertudung tau tak???ni la yang aku saksikan semasa aku menunggu MONOREL UNTUK BERGATHERING..FUHHH!!sajian mantap GILER!!!ingat la PEREMPUAN yang buruk kau!!yang HILANG MAHKOTA pon kau!!JANTAN tu Tak rugi pon...

Buat PEREMPUAN jadilah seperti MERPATI..JINAK TAPI BILA NAK TANGKAP SUSAH...
renung2kan lah...

Gathering memang best...terima kasih atas kerja sama semua..update psal gathering yang aku sajikan nie lah..laen skit dari yang laen..cerite best dah de yang story..aku cerite di sebaliknya..moga jadi pengajaran..
wasalam..

36 comments:

Haffiz MohdNoor said...

bagus ni buat teguran utk para remaja sekarang..

JOm join lucky draw simple sini :D

MerLe said...

emmmmmmmmmm.....mmg tak tau malu la...

rara pinkmafia said...

jaga lah diri wahai adik2.jgn lah smpai begini.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

msyallh .. apa nk jdi la ney ...

Princess Feyqa said...

ni lah remaja zaman sekarang...

nampak mahal di luar, tetapi murah di dalam,
huhu

jom ke blog feyqa aka teddy :)

HeziqaMushadadLee said...

kalaw adek ade time tuh mesti kena sembur jeh..hmm

Farierahasanz said...

eh , pic dari pacik google ke semalam tue.???

Tengku Nizam said...

agak terase hati disitu..

nelly said...

aisey ..satu entri yang baguss !
:)

~CiK TiNieY~ said...

moga diorang diberi hidayah...

blackroses said...

erkkk...orang belum kawin tak leh tengok gambar ni..ekekkekeke...
good dik..
lama akak tak jalan sini..sejak maira xleh ping kat fb

sYafIk-wAy said...

lelaki itu hitam , hensem ak lagik .

Mr Rileks said...

lelaki tu sdg mcabut bulu ketiak pompuan tu kot.. :P

MaiRa QuEeN said...

@Haffiz MohdNoortu la psal..

MaiRa QuEeN said...

@MerLehilang da malu..

MaiRa QuEeN said...

@rara pinkmafiabtul tu sis..

MaiRa QuEeN said...

@☀ Izzaty Hedry☀tah la...nape jd gitu..

MaiRa QuEeN said...

@Princess Feyqahuhuhu

MaiRa QuEeN said...

@HeziqaMushadadLeesabo je la..

MaiRa QuEeN said...

@Farierahasanzgoogle las dear

MaiRa QuEeN said...

@Tengku Nizamperlu ke??

MaiRa QuEeN said...

@nellyTq nelly

MaiRa QuEeN said...

@~CiK TiNieY~btul tu akak..

MaiRa QuEeN said...

@blackrosestu la dtg la akk..cian maira xleh ping..

MaiRa QuEeN said...

@sYafIk-wAyahhahahahhaa

MaiRa QuEeN said...

@Mr Rileksek??

Kyra Hasman said...

ish3

Nur anisa =)) said...

thnks menasihati,, erm mmng bnyak kowt ank mude hnyut mcm nie. bukan bndar je kampung lg terok adoai.. moge semua gadess di lingungi allah s.w.t..-))

diana said...

aih..
pelik la budak2 sekarang..
macam kucing pulak..
tepi jalan pun jadi..

MaiRa QuEeN said...

@Kyra Hasmanhohoho

MaiRa QuEeN said...

@Nur anisa =))same2 amik iktibar

MaiRa QuEeN said...

@dianakucing lagi baek kot

waN Mohd Salim said...

biase je

Tuan Putri said...

@Tengku Nizam terasa ke..nsb baek xtrasa

Tuan Putri said...

dlm lrt pon jdi ek..huhu

fierapirot said...

gile!...tak tahu nak cakap ape.