Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Salam..ramainye join nie nak join jgak la...tak adil la kalau tak join..hahahhaa..tak sempat update atas sebab tertentu..dah ckap kat entry sebelumnya...otak pon masih sedikit mereng...huhuhu..
aku join nie...

Syarat-syarat seperti di bawah
.
.
.
.
V
1. Buat entry yang simple, mesti letak tajuk Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Done!!

2. Letak banner ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini. Banner ni tak perlu letak di sidebar.

Done!

3. Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :

Done!!

4. Nak tag orang boleh (tak lebih dari 2), taknak tag orang pun takpe. Korang sebar-sebarkan lah pasal giveaway ni pun dah sangat bersyukur :)

Tag sape yang bace entry nie..semua readers dan followers.
DONE!.

5. Mematuhi semua perkara di atas. Sesiapa yang kurang kriteria, akan di reject. Maaf ye, keutamaan diberi kepada yang betul-betul put an effort ikut semua perkara wajib di atas.

Dah patuh rasenye..hehehhee

6. Dah buat entry, macam biasalah, tinggal kan link entry korang di ruangan komen entry ini. Nanti aku check tau!

Ok!..

Done!!Semua Settle..
Jom join ramai2..




2 comments:

Arif Azmi said...

Blog anda telah di-review!

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/06/segmen-review-pandai-ke-aq-berceloteh.html

SYAF said...

lama sudah tak terjah blog comel nie...sihat ke hari nie..