Aku Bengang Dengan Mat Rempit!!! (Panas Hati)

Kau takde keje laen ke??merempit je kau tau!!asal MUKE KAU JE MEREMPIT !!ASAL REMPIT JE MUKE KAU!!aku drive kete nie ingat jalan nie bapak kau punye ker??Nasib aku tak mati sebab kau!!Hangin bernanah hati nie tau dan kalau kau nak merempit pon kau janganlah kacau hidup aku!!!Buat pengetahuan korang EDISI PANAS HATI kat sebelah tu memang pon celoteh-celoteh yang ditulis bile hatu aku menjadi panas macam sekarang nie la...

Sempoi ker kartun kat atas nie??aku bukan nak cerite pasal gambar walaupon entry nie banyak gambar tetapi aku nak cerite yang aku keluar tadi pergi pekan dan aku baru je lepas drive..balik2 je aku buat entry nie sebab aku bengang giler dengan mat rempit dua orang nie diorang beraksi depan kereta aku, Aku rase macam nak tercabut nyawa je..aku takut la..aku nie lesen aku baru lagi tak sempat renew lagipon..takde la power sangat aku drive dan sebab nie la aku rase geram sangat. Mase tu boleh pulak diorang toleh-toleh belakang tengok aku yang sudah cuak nak mati. Mase tue dalam hati doa banyak-banyak mintak simpang perkara yang tak baek.
Tengok aksi kat atas nie??bagi aku kalau kau nak merepit macam mane pon kau suruh bapak kau buat jalan kat kau!!seyes aku tak marah dan I DONT CARE WHO YOU ARE!!I DONT CARE WHAT YOU WANT TO BE!!janji kau tak kacau hidup aku la..baru la aku tak kisah dan kalau kau nak mati sekalipon kau pergi mati sorang-sorang la!
Korang tengok nie!!ade jugak yang begini??nie buat aku terkejut..kelakar pon ade..hahahahahhaa...ketawa supaya hati aku yang berdebar-debar nie cool down kembali. Mane taknye aku nie bukannye berani sangat tapi aku tak tahu la kalau korang berani. Aku harap aku tak jumpe lagi mat rempit giler macam tadi..
Gambar kat atas nie...sedihkan kalau kemalangan kalau sampai jadi macam kat atas nie..sebenarnye keadaan nie buat aku ingat mase aku umur 12 tahun dulu..aku terlalu marah dengan mat rempit yang merepit dekat jalan..rumah aku tepi jalan dan aku pon menjerit dan aku kate "kau merempitlah puas-puas!!jatuh mati lah kau!!"..mase nie aku terlalu marah dan tibe-tibe aku dengar bunyi kuat dan kemalangan pon jadi dan aku terkejut sangat salah seorang mat rempit tu meninggal kat situ juga. Memang kat atas tu aku bengang marah-marah tapi kat sini je la..sebab nie dari hati aku sebab aku berceloteh kat blog aku. Sejak tu aku tak berani lagi nak cakap ikut sedap mulut aku je..Walau sekarang aku dah 19 tahun aku masih ingat lagi dan aku tak akan lupe..

So, kepade mat rempit mane tau ade yang bace entry nie..aku minta maaf andai kasar celoteh aku..tapi hope korang faham la luahan hati aku..aku takut dengan keadaan macam tu dan keadaan tu memungkinkan kemalangan.Aku ade family dan orang tersayang dah tentu kau pon ade. Lagi satu aku nak pesan kat semua kalau bercakap tu pikir dahulu ye kerana "KATA-KATA LEBIH BERBISA DARIPADA PEDANG YANG TAJAM"

wassalam...

*semua gambar adalah dari pak cik aku iaitu pak cik google..

26 comments:

Pendekar Berkuda said...

hehehehe.....hebat..

MaiRa QuEeN said...

Pendekar berkuda:bangga nie kene puji..hahaha

ChaCha said...

sabor2...chill bebeh :P

ZouL said...

aiyak...mulot masin ni..hihi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

relaks ar sis.. deiraong nak usha ko la tu kn.. :) cun sangat kut... :)

kunci locker said...

oh ok...mulut ko masin gila...hahahah...

M Firdaus Mohd said...

pergh. masin mulut!

MaiRa QuEeN said...

chacaha:memang chill habis dah la nie..

MaiRa QuEeN said...

zoul:tau xpe..risau nak ckap suke hati...

MaiRa QuEeN said...

Top:adakah itu gurauan??huhuhu

MaiRa QuEeN said...

kunci locker:macam tak knal aku je...hahhaha

MaiRa QuEeN said...

M firdaus:tau xpe...parah2....

khairul said...

x mkn saman mat2 rempit ni..selagi x kena dekat batang hidong mereka sendiri..selagi tu la x serik2

Anonymous said...

Hello, just required you to know I he added your internet site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I imagine your world wide web internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading through your web site significantly easier.

Penyu said...

hidup mat rempit... *kasi panas*. hahaha

MaiRa QuEeN said...

penyu:xkisah..hahahahah

H.J said...

aku pom mat rempit la..haha

MaiRa QuEeN said...

Hj;xkisah la janji x kacau MQ...

♥Aien Najwa♥ said...

hahaha..merempit terbaek dari ladang..haddoi..=P hehe..

Yumida said...

diorg tu mmg patut kena marah pon..sokong sgt2!

MaiRa QuEeN said...

aien:terbaek la kan...huhuhu

MaiRa QuEeN said...

yumida:tengs sokong MQ

capiq xD said...

<--muka buku!..hak3...sy nek motor nih..trase mcm mat rempit plak..kui3!...tp sy bukan ek..!..lalalalalala

MaiRa QuEeN said...

Capix:awak mat rempit kelas A kot...macam dlam adnan sempit tu...

CIK TOM said...

cik tom pun xsuka dgn mat rempit..rasa menyemakkan jalan je..huhu

nelly said...

mat rempit , kuat game race motor nan mmber2 dia . huh !