BLOG NOT FOUND!!PANDAI KE AKU BERCELOTEH IS NOT FOUND!!


Assalammualaikum semua...waaarrggghhh!!!!nangis la nie...BLOG NOT FOUND!!!sadis!!tragis!!waargghhh!!!!nangis lagi...hukhuk..hukhuk...mane blog aku nie??blog aku hilang la...orang pertama aku cari Blogger baek hati nie..selalu tolong aku..kesian die..sebelum tu aku nak minta maaf kat die.."Please forgive me.." aku tak tahu nak cakap ape da..dah la die keje aku kacau tengah-tengah malam..A BIG THANK TO Firdaus Kasim dan aku terharu betul dengan ayat die.."kalau ade pape masalah lagi,cakap je.." Terima kasih juga kepada kawan-kawan blogger laen yang ambil berat ye. Mesti bagi korang yang dah lama blogging nie perkara biase tapi aku cuak kot..aku siap col Kawan baek aku-Kunci Loker lagi mengadu kat die dan nie memang kawan terbaek la..pehal aku puji kau nie??Perangai si Kunci Locker nie memang la tuuttt sikit tapi die baek la.

Waargghhh!!!!nangis aku..sadis...aku dengar nasihat kawan-kawan semalam tidur je..esok pagi bangun tengok ok ke tak..Alhamdulillah bile aku bangun pagi nie subuh-subuh aku dah online dan PANDAI KE AKU BERCELOTEH IS FOUND!!Hepinye aku nie sampai muke comel tersenyum ceria bersama pipi yang sangatlah chubby..wah!!hepynye..aku ade blog balik la..blog aku nie asyik masalah je sejak dua bulan lepas dan aku sangatlah tension..hoho...macam nak stop je..give up..TIDAK!!aku masih berpegang teguh kepada kata-kata..
"ORANG YANG GAGAL HANYALAH ORANG YANG BERPUTUS ASA APABILA MENEMUI KEGAGALAN, ORANG YANG PALING BERJAYA ADALAH ORANG YANG SELALU MERASAI KEGAGALAN DAN BERSEDIA UNTUK BANGUN SEMULA"
So..aku masih sini dan akan terus berblogging selagi aku ade blog la..korang semua pon jangan putus asa.Aku tak putus asa lagi dan semua keep blogging and good luck ye semua. Kalau de masalah selesaikan dan tanya pada yang pakar la. Kalau aku nie bukan tau ape sangat tapi ape yang aku tahu aku bantu la..Same-same la kite saling bantu-membantu ye. Kite kan sahabat dan kawan-kawan..

Tadaa!!muke hepy pulak..tadi sedey sangat kan..huhuhu..thank semua yang penah bantu aku dan sebab blog aku macam NOT FOUND aku dah tahu sesuatu yang aku tak tahu tapi aku tak nak share lagi sebab aku masih ragu-ragu dan tak pasti.Aku takut aku bagi info salah pulak kat korang tapi bile aku dah pasti aku akan buat entry dan celoteh kat korang ye. Hope kite same-same boleh berkongsi ilmu ye kerana kata-kata nie..

"ILMU BERGUNA HANYA BERMANFAAT APABILA KITA BERAMAL DENGAN ILMU TERSEBUT"

Korang sudi2lah LIKE page aku ye..KLIK To LIKE..huhuhu..tq ye..

wasalam..

*SUMBER GAMBAR PAK CIK GOOGLE AKU LA..SAPE LAGI YE...

36 comments:

~CiK TiNieY~ said...

alhamdulillah...:)

selamat hari raya maira...akak dah like page maira...;)

MaiRa QuEeN said...

cik tiniey:tq akak..selamat hari raya..

Pendamba Mawar said...

untunglah

MaiRa QuEeN said...

pedamba:untung kat mane blog hilang??

Phat said...

ni la untung nya berkawan ngan otai2 blog kan..dah like fan page ;-)

MaiRa QuEeN said...

phat:huhu..mmg untung...ade gak yg boleh tolong...kawan je dgan semua..xkre otai ke baru ke..

kunci locker said...

kn aku ckp sementara...tu la...tak nk dgr ckp pakar...hahahah *perasan pakar sat sbb ngh kembang ko puji aku,,,,hahahah

JMR said...

nasib baik jumpa blk..kihkhi..

MaiRa QuEeN said...

kunci:ko mmg kembang je xabis2...tp duk kecik tu je...

MaiRa QuEeN said...

jmr:tu la nasib baek la..

Nyamuk Terbang said...

aku pn penah kena
gila ngs weyh
nsb sejam lpas tue ad blik

Sunah Sakura said...

hehe...dulu akak kene macam ni jugak..

MaiRa QuEeN said...

nyamuk terbang:aku pon col kunci locker sampai nangis...

MaiRa QuEeN said...

kak sunah:tu la ramai kawan blogger ckap ramai yg pnah kena..nasib semalaman je...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ish-ish..camno leh ilang tu dik oi...

khairul said...

naseb baik ada kwn2 yg sudi membantu kan

MaiRa QuEeN said...

khumaera:tah la sis..secara tbe-tbe je..terkejut btul..

MaiRa QuEeN said...

khairul:tu la..tapi xdpat solution pagi nie ade balik tbe2..

ROROI said...

X penah kena lg...Kalo kena dah tau nak tanya sapa~:P

MaiRa QuEeN said...

roroi:bgus..sadis je rse ble kene..

aku said...

nasib jumpa balik kan?ati da gumbira la ni?hihi

M Firdaus Mohd said...

tu la, tak boleh trace semalam, nasib ada letak geng blogger tracer, boleh trace balik.hik2.

zOeY zAu YaH said...

sesape yg jd camnih pun mesti nk nangis punya lah..syg blog punya psl kan hehe..nasb baik dh ok.

MaiRa QuEeN said...

aku:ye dah gembira daa..

Miey Wa said...

penah jugak kne macam ni .Uwaaaaaaaaa :(

MaiRa QuEeN said...

m firdaus:nasib2...

MaiRa QuEeN said...

zoey zau yah:mmg na nangis pon..waargghh!!

MaiRa QuEeN said...

miey wa:sedey kan ble kne...

Rien Rose said...

alhamdulilah.. hehe :)

Mizz Yana said...

hahaa....biasala tu...kadang² tenet pon nk rehat jgk...bile on 24jam tu yg die mamai tu...hahaha...sebaik die xklua... "eii ni bkn drive thru la 24jam nk bkk" hahaa...

angah said...

hehhehe terbaik..:D

PinKy MoMMa said...

memang serams kan kalau blog hilang..nasib baik blog dia dah jumper balik..

kembali ceria berblogging adik ;)

MaiRa QuEeN said...

rien rose:alhamdulillah...

MaiRa QuEeN said...

miz yana:24 jam??tidak la..jarang je..terkejut la ble update blog hilang..huhu

MaiRa QuEeN said...

angah:tengs..

MaiRa QuEeN said...

pinky momma:of coz la seram kak..nangis kot..huhu..nasib ade blik..