Pencarian Bloglist mairaqueen.com

Assalamualaikum semua..blog aku nie masih tidak mempunyai bloglist,aku nak wujudkan bloglist. Bloglist yang ade tu cume blog-blog yang aku selalu jenguk je..tuan blog pon entah tahu ke  tak aku letak blog die kat situ..hehehehe..Bloglist nie akan terbahagi kepada dua kategori iaitu lelaki dan perempuan.Sape-sape pon boleh join bloglist nie.Syarat-syarat die senang je..

Syarat-syarat nak join bloglist:

1.Buat satu entry dan letakkan banner yang comel tu ye dan nyatakan korang laki ke perempuan
2.Likes page aku ni:
3. Masukkan blog aku dalam bloglist korang dan tinggalkan link korang di bahagian komen ye..

Done!

senang je kan??sape-sape sudi join la..huhu..
tarikh tutup akan diupdate kemudian
wasalam..


5 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2011/09/pencarian-bloglist-mairaqueencom.html

dah join
hihi....

Azhafizah[フィザ] said...

InsyaAllah..ade mase fiza join ye..

Cikgu Bada said...

banyak beno syaratnya

Amoychanteks said...

http://amoy-chanteks.blogspot.com/2011/09/pencarian-bloglist-mairaqueencom.html

Susan Lolo B. said...

Kita pun join jugak :)

http://lolobua.blogspot.com/2011/09/pencarian-bloglist-mairaqueen.html