Gempar!!!Bayi Bertukar Jantina!!!

Assalamualaikum semua pengunjung...hehehhe...macam pemandu pelancong pulak..selamat datang ke tempat saya..ahhahaha...satu berita mengejutkan baru saja diterima  apabila seorang bayi perempuan pada mulanya telah bertukar menjadi bayi lelaki secara tiba-tiba. Hal ini sangat megejutkan pelbagai pihak. Ibu kepada bayi tersebut redha dengan ketentuan yang menimpa anaknya...



Keadaan dan rupa bayi tersebut adalah normal.Tahap kesihatannya juga tidak mengalami sebarang gannguan. Ketika dilahirkan bayi ini tidak menangis dan meraung seperti bayi-bayi laen dan sehingga kini usia bayi ini yang baru berusia 2 hari masih tidak meraung dengan kuat.Ibu bapa bayi tersebut sangat bersyukur kerana cahaya mata mereka sihat walafiat. Semoga bayi comel ini tetap sihat dan terpelihara dengan sebaiknya..
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
hahahahhaha....baby nie..baby boy adik aku yang kelima...bertambah lagi sorang boy..aku anak tunggal gurlz dalam family..hehehhe...saje wat gempak sikit..hehehehhe...pepagi aku dah bagi mandi baby comel nie..hehehehe....sukenye...sampai orang cakap aku keciwi(excited) dapat adik baru..mesti la aku excited..sebab ape tajuk acam tu?sebab mase scan hari tu perempuan..so barang baby semua perempuan...ahahaha...sekarng nak kene beli barang baby laki pulak..tu yang bertukar jantina...baby nie keluar lambat sikit sepatutnya awal bulan oktober ni dah pertengahan..3 kali mama aku masuk hospital sebab baby tak nak kuar..akhirnya kuar jugak die pada 17 Oktober pada pukul 2 pagi..

Celoteh aku sampai sini je...aku busy sikit...huhuhu...wassalam..

23 comments:

khairul said...

SubhanAllah

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ish..bikin terkejut saje..huhuhu~

era kecik said...

wat terkejut jek.. ingatkan betul.. hehehehe~

MaiRa QuEeN said...

khairul:alhamdulillah..

MaiRa QuEeN said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid:hehhehee..

MaiRa QuEeN said...

era kecik :betul la..

nuyui a.k.a miss YUI said...

aih..wat terkejut ea..

slmt dtg bby boy..heheh..

Phat said...

ni yg phat risau ni..hehe..wife phat dah scan byk kali n doktor kate baby girl...kalo keluar baby boy nanti ..baby kene la pakai byk baju pink hehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

bestnyer dapat adik lagi~ ca ade 2 beradik jer.. tunggu anak sendiri jer la nanti..hehe

MaiRa QuEeN said...

nuyui a.k.a miss YUI :heheheh

MaiRa QuEeN said...

Phat :wait and see je la.

tieka said...

hahaha...buat suspen je tau...ingt kn betul2 terjadi..hehehe...

Warna Warni Kehidupan said...

tipah tertipi dee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ingatkan betul td..terkejut baca tajuk tu.. ^_^

RinsyaRyc said...

tahniah dpt adik baru..^^


*scan tak leh caye skang erk? ihihih

dhiera said...

grrr....sabo je la~

MaiRa QuEeN said...

tieka :besa lah..hehehe

MaiRa QuEeN said...

Warna Warni Kehidupan s:hehehhe

MaiRa QuEeN said...

LiLy @ MumMyQiStInA :tajuk gempak la..

MaiRa QuEeN said...

RinsyaRyc :tq

MaiRa QuEeN said...

dhiera :cool..eehe

ctk said...

hahaha...tipah tertipu..adOi...pepOwn cOmey dOe bayi tuuu :D

MaiRa QuEeN said...

ctk:hehehhe