SEXY LADY!!!Gambaran Perempuan Bertopengkan Syaitan!!!

Salam semua...celoteh kali nie memaparkan custom pakaian syaitan yang terdapat di pasaran..
sangat unik dan menarik..Jom kite jenguk2 ye...ngeri tak tajuk??perempuan bertopengkan syaitan nie la aku nak tunjuk..






Menarik tak??macam-macam gaya dan ragam..aku tak sangka ada yang jual baju syaitan macam nie...siap bertanduk dan berekor pulak tu..menakutkan ke??hahahaha..it just a fashion...

wasalam..

*sumber: http://www.devilcostumes.com

20 comments:

aimie amalina said...

errrrrrr
dah la mahai
x taw nak pkai kat mane
hehehehe

MaiRa QuEeN said...

aimie:pakai la kat mana mau..ehehhehe

My MiRa said...

hehhehe nak satuuuu err yyeeewww hehe

hawiz said...

fuyoo..seksa nyer..

MaiRa QuEeN said...

my mira:sis pergi la beli kat website tu..mhal kot..

MaiRa QuEeN said...

hawiz:besa latu..

Fendy said...

bahaya agenda yahudi.....

.bLoG aKu KaN. said...

apekah???!!! haiah...jgn ade perempuan melayu beli sok udah ler.....:P

Mysara Newrie said...

but still, dah tahu tu tanduk setan, masih ada lagi orang yang pakai tanduk tue -.- orang melayu yang sahsah Islam. hmm

MaiRa QuEeN said...

fendy:tu la psal...

MaiRa QuEeN said...

blog aku kan:huhu..boleh beli jgan la tanduk2 pon nk pkai..pkai dlam bilik kot..ahhahah

MaiRa QuEeN said...

Mysara Newrie:terpulang pada individu la....huhu

Ezad Skytech said...

jangan ada yang beli baju macam ni sudah...huhu~

MaiRa QuEeN said...

ezad:tak tahu la..

NOOR FATIN said...

hahaha unik2. pelik betol. ada jugak org yg gamak nak pakai :P

kimiez said...

Kimie suka yg 1st skali..hot gitu..huahuhuu..

MaiRa QuEeN said...

noor fatin:ade la klu x diorang xjual.

MaiRa QuEeN said...

kimiez:hot la sexy!!

cik aiLebiu said...

mmg banyak kat kedai2 jual costumes...

Nafisah Ruslan said...

pakaian macam ni orang selalu pakai time halloween.. :)