Cool Hanya Pada Tempatnya




KADANG-KADANG JANGAN NAK COOL SANGATLAH..
BENDA PENTING PERLU SEGERA PON MASIH NAK COOL..
MENGAPELA ADE ORANG MACAM NIE??


*Aku sangat tension dengan kawan-kawan aku nie..projek proposal kena submit segera septatunya semalam tapi tak submit dan lecture dah bagi mase suruh submit petang nie sebelum 5 petang tapi kitorang tak buat ape-ape pon..bile aku suruh segerakan diorang kate aku tak cool..OTAK KO COOL!!dah la projek penting. AKu bukan tak cool tapi kena pada tempat la kawan, susah betul nak cakap dengan orang macam ko..Gamaknye ribut taufan dan tsunami pon ko cool jugak kot.


LAGI BAGUS JADI ORANG KELAM KABUT..AT LEAST DIE TAHU DIE BANYAK TANGGUNGJAWAB NAK DIBUAT..AMANAH ORANG PON BOLEH BUAT MAIN..


Korang pikir2lah..nak jadi macam mane pon biar kena pada tempat la..
wasalam..

10 comments:

AienAiril said...

salam ziarah perkongsian yg menarik btw jemput lawat disini dan dapatkan barangan muslimah dan koleksi buku2 menarik dr ustaz riduan serta hadiah istimewa.semoga mendapat manfaatnya~ :)
http://e-storebasyirah.blogspot.com/p/pembukaan-e-store-basyirah.html

O CIKTEDDY said...

i love to be c0ol!kui3

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bile pointer dah ranap baru rase cool ke x kn.. hahaha

cik gelong said...

hahaha..dapat result nt baru cool. cool down sbb nak kena carry sbjek.. sakita ati lau wat asgment grop, dpt lak mmb cmi..Cg dh penah asa.. huhuhh..sedih!

Fz27 said...

moral of da story jangan men hujan kang demam susah....

MaiRa QuEeN said...

@AienAiril:)

MaiRa QuEeN said...

@O CIKTEDDYup 2 u...

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginetu la kan..

MaiRa QuEeN said...

@cik gelongtau xpe..

MaiRa QuEeN said...

@Fz27btul2..kuikui..