Bertambah Lagi Setapak ke 700..

Dah sampai akhirnya ke angka 700.Terima kasih semua yang sudi datang dn jenguk blog yang makin bersawang nie.Kali nie nk kenalkan kat korang follower yg ke 700 pulak..Selagi masih ratus..setiap takah ratus tu akan aku review blog tersebut.Blog ni bnyak info dan bagi aq blog nie sangat unik dengan penampilannya sebagai batu nisan.Entry2 semua berinfo banyak yang aq tak tahu so aq ada la bca2 jgak dan cerita mmg best.So aq nk ajak korang semua pegi terjah blog follower aq nie ye..ni la blog die..
*klik besarkan gambar

Walaupon kebelakang ni sibuk dan x sempat nk update aq nampak sesuatu kat blog aq.Kalau dulu susah nk ada yang datang kalau aq tak update traffic menjunam.Sekarangg hari-hari aq dah boleh maintain 100 UV..walaupon tak banyak macam blog korang tapi aq tau itu la perkembangan peningkatan blog aq nie.dulu aq pon tak tahu brape UV yang sebetulnya yang datang blog aq.Yang paling-paling sengal ialah aku tak tahu UV tu ape...ahhahahahhaa...adoi!!kantoi sudaa..malu lak..hahahahhaa....jgan la gelak2..tak baek tau..Aq pon tanya la NIQ AFNAN..mase tu malu-malu aq tanye...nasib die tak gelakkan aq..huhuhu.Aq pon nk ucap thank dkat Cikgu-Cikgu aq.ABG FIRDAUS KASSIM yang sudi layan kerenah aq tanya macam2 hal dan mesti die pening kan menjawab..huhuhu...Cikgu kedua yang bnyak membantu dgan NOTA ROBOTNYA  hari-hari aku pegi gerudi blog die.Tq ye CIKGU KYERULL.Lagi satu blog yang aku wajib terjah hari-hari untuk tgok pelbagai tips ialah BLOG LEBAH..takkan korang tak tahu...huhuhu..Kalau korang rsa korang newbie mcm aq rajin2 la terjah blog2 nie..Banyak sgat info yang boleh bantu korang dlam dunia blogging.Walaupon selalu terjah aq masih tak mampu nk buat blog aq macam info2 yang aq baca.Aku sedang berusaha lagi untuk perbaiki segala kekurangan aq.Sampai sini je la..korang yang newbie jgan lupe singgah blog Cikgu-cikgu nie tau...bubye semua...

29 comments:

darxniq said...

wah....dah maintan 100 UV sehari??..bgos la tuh...lepas nih..try maintan 150 UV lak eh...jgn tamak nk naik cepat..naik slow2...

kalau ada ape yang xpaham..p tnyer IR ngn Kyerul..muahhahahhaa..:P

MaiRa QuEeN said...

@darxniqtak tamak la niq..sikit2 la nie...huhuhu...

niq pon nk kacau jgak...nktanya jgak..hahahhaha

hawiz said...

tahniah!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Salam Ziarah dari Jamal.

Tahniah-tahniah..Bila followers dah bertambah nie, cuba dapatkan pembaca setia blog kita ye. Gud Luck..:-)

www.jamaluddin.net

mahirahnazlim said...

congrats maira ! keep it up !

syafeika edora said...

gud lak tau,hehe

belog saya

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wahh..... dah 700 kan.. tahniah ye maira queen.. semakin maju...anti bile dah semakin dikenali jangan lupakan saya yerk :)

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

waaaaa..hebat..

Izamir Ridzwan said...

boleh up lgi tuh trafik.. go go chaiyok

MiSzy DiaN said...

tahniah sbb da makin ramai follower n berjaya maintain kn 100uv sehari :)
teruskan usaha lg dlm berblogging.. gud luck :)

KyêrulL said...

WoW!! 100UV satu peningkatan yg byk ok.. taniah², biasalah maira pun dh otai kan skang kat SB hiks3 :) lepas niE naikkan lagi.. keluarkan hasil tulisan yg lebih berkualiti cari pembaca setia blog kita pulak.. keluarkan identiti sendiri.. insyallah mesti bertambah ramai pembaca blog maira ^.^ Taniah :D

MaiRa QuEeN said...

@JAMALUDDIN ABU BAKARtq jamal...maira cube yg terbaek...

MaiRa QuEeN said...

@hawiztq hawiz...tq jgak sebab rajin dtg komen kat cnie ye..

MaiRa QuEeN said...

@mahirahnazlimtq ye..

MaiRa QuEeN said...

@syafeika edoratq ye..u too keep blogging..

MaiRa QuEeN said...

@Putri Malu @ ima salsuzaimaawak pon xkurang hebatnya..

MaiRa QuEeN said...

@Izamir Ridzwantq IR..blog Ir hari2 maira pegi..

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginetop..maira xkan lupe top punye..selalu bg semngat kat maira..jd pengkomen setia kat blog ni..seja dari follower x sampai 200..xkan klu dh bnyak nk lupe top plak.

MaiRa QuEeN said...

@KyêrulLtq kyerull..huhuhu..tq ye banyak tolong maira..psal otai 2..mne ade...kyerull baru otai..

MaiRa QuEeN said...

@MiSzy DiaNtq ye...u too..keep blogging..

cucu umie said...

tahniah,, teruskan berblogging yeah..hehe

Firdaus Kasim said...

tahniah maira..

ini membuktikan jika kita aktif kt fan page facebook, mesti semakin ramai yg mengenali kita..

wow byk nya UV maira.. dah boleh dapat BE nie..

dah apply?

nabila faryzza said...

ckp pasal BE? apply? nak dapat BE kena apply ea? hoho!

MaiRa QuEeN said...

@nabila_libra91tah..

MaiRa QuEeN said...

@Firdaussama2 abg kne apply ke??

MaiRa QuEeN said...

@cucu umieTq

Amira Chan said...

TAHNIAH!

MaiRa QuEeN said...

@Amira ChanTq..