Penangan Cinta Penulis Senja!!

KLIK SINI SINI ke BLOG BLOGGER TAK CUKUP KASIH SAYANG..SILA TERJAH!!

Salam semua  pembace dan follower tercinta..huhuhu.....tajuk hot x??sukenye aq sejak berkasih dengan Blogger ni aka kandaku..hahahahha..ye ker??atau sekadar gimik??huhu..jawapan MAIRA QUEEN ialah NO KOMEN..sila tanya sebelah pihak lagi ye.. traffic aq pon tibe-tibe je naek..huhuhu..penangan cinta ape nie??NI LAGI SATU PENANGAN CINTA....huhuhu..penangan la sangat korang..baru-baru ni blog PS kene hack dengan kawan sendiri..dijahanamkan semuanya..JAHANAM PUNYA MEMBER buat Ps macm tu..sengal dorh...kesian die...pagi ni tgah nak BW ke blog-blog yang datang komen dah follow blog nie aq tersentap..tergamam melihat satu komen.....tengok bawah nie..huhuhu..aq nie femes free-free je..
*klik untuk tumbesaran sihat..
amacam??ok tak??die nie datang buat semak kat komen aq semata-mata kerana PS aka Kandaku..nampak sangat hebat tak penangan cinta itu..ahahaha..semlam facebook Blogger nie aka kawan baek aq kene  hack..tapi aq kagum sangat dengan Blogger Cool ni hebat menepis serangan sampai hacker pon lari..hahahha..so pape pon malas la aq  nak marah2..walau pon blog nie dh jadi BLOG SAMPAH. kata BLOGGER KURANG KASIH SAYANG NIE .....hahahahahaa..kau ingat aq kisah ke ape kau kate aq cool je..hahahahhaa..kesian kau xde orang datang blog kau..aq dah komen pon..kesian..korang nak tgok aq komen ape?
*klik untuk kecikkan mata..

amacam ok tak komen aq??SYAF Pon ade komen.bagus tak komen membina buat blogger kurang kasih sayang nie..blogger ke??korang rase layak ke die jadi blogger kalau asyik nak jatuhkan orang??
kat bawah nie dengan sedap jiwa dan hati sanubari die telah memuji kanda aq dengan sangat2 berhemah dan berbudi bahasa serta sopan susila yang teramat sangat..cube la korang tengok..tak puas tgok klik je pagi blog yang tak cukup traffic tu..

*klik supaya tak keliru

Baek kan die puji kanda aq..sian kanda aq..sabar ye kanda..ramai lagi penyokong kanda..follower serta reader blog kanda tu semua sokong..tapi dinda nak jadi ketua penyokong..hahahahaha..


Sape ek manusia yang sngat kasihan nie??jom kite tengok..
KLIK SINI SINI
Klau korang tgok profile die tak de ape2..ternyata manusia nie penakut..berani sila tampil..nak tengok jugak pengutuk blog aq dan kanda aq..pe salahnya..kalau teringin nak femes aq boleh tolong kau..aq pomote blog kau dan pingkan entry tu dekat TEMPAT PING BLOG UNTUK BLOGGER YANG GILA TRAFFIC yang disediakan oleh CIKGU KYERUL..aq nie baek hati tau..ANON PON AQ SAYANG dan semua jgak tahu yang ANON PON SAYANG AQ kau je tak tahu..sian kau..kalau nak kau gtau aq ye..blog aq terima komen membina dari kau..sebab aq cool je..aq tahu kelemahan aq dan aq sedia belajar untuk baiki semuanya..


tapi..pape pon semua pergi terjah blog die sebab die kurang kasih sayang..aq seru semua..ajar lah die berblogging sebab die pon nak femes jugak...tapi Kalau newbie kne sedar diri dan JANGAN BAJET OTAI LA...huhuhu...


panjang dah aq celoteh..tak mau dah..penat dan semput sudah...huhuhu...Buat KAnda dinda tahu berat untuk kanda terima..tapi jangan la down macam nie..dinda ada untuk kanda..blogger laen pon ada..kami semua sokong PUISI2 kanda..slam semua..


P/s: buat semua tak rugi klik semua backlink yang ada..aq janji semua bermanfaat untuk korang..ade ilmu2 dan tips blogging yang aq selitkan dan juga aq kenalkan korang dekat kawan2 blogger aq..aq anggap korang semua jgak kawan-kawan aq..

48 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kawan-kawan..Jom up traffic dengan join segmen terbaru dari Jamal nie.

SEGMEN BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET

k.h.a.l.i.l.a said...

dh tengok comment die, dh baca entri die. heishhh... mcm psiko pun ade. agak2 die ade blog lain ke? saje buat blog len nk mngutuk?

amal_fc1303 said...

xpaham la.. klik gmbr pon xbesr..

mad khaz said...

dashyat2. ape jenis orang lah camni.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

entry blog gosip tu macam boleh dipertikai kan jerk :)

MaiRa QuEeN said...

@JAMALUDDIN ABU BAKARdah join da..

MaiRa QuEeN said...

@k.h.a.l.i.l.atau xpe...ade gak orang cmnie..

MaiRa QuEeN said...

@amal_fc1303kesilapan teknikal..dah btulkan..

MaiRa QuEeN said...

@mad khazpelikkan die/?huhuhu

MaiRa QuEeN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginetau xpe..npe la die buat ginie...

c-tea said...

ade ke orang nak masuk blog dia?sebelum ni tak kenal pun.kenal pun sebb mas kene hentam dengan die.ni ps pulak.adoi.kenapa lah die tak cari gaduh dengan ir ke.ff ke.pendekar b ke.blogger tok esah ke.tak pun ba je.kan senang.tu baru kaw-kaw punya femes emes.apedehal lah blog gosip tu.

MaiRa QuEeN said...

@c-teamas pnah kne ker??maira xtahu pon..bile??blog nie ade satu entry je la..

'yAnA' Cute said...

whoa...gilos lah dak tuh..nak cri publisiti ke hape..ades..dak nih same jek prangai ngn sorg blogger yg gna nma Inche Gossip.............dlu Inche Gossip nih kutuk Mas Ahmad Safwan..ni dak Blog Gosip lak wat onar..duk canang cite tak btol pasal Penulis Senja..mmg gya xcukup kasih syg pon sis Maira..haahhhaaa...

MaiRa QuEeN said...

@'yAnA' Cutedasyat kan..sian die..hahahaha...gosip la sgat..

SYAF said...

macam2 Hal ada.hihi... biasalah dia tu kan nakCari populariti...dengan cara macam tu lah dia rasa dia akan femes.... hihi... nak mengatakan pun jgn lah kat blog yang baru maca kita2 nie kan baru je kenal dunia blogger... hentam lah yang femes2 tu....ada berani ke..???

P/S : kita jgn cepat mengalah stay on the line tu tak kekawan...

MaiRa QuEeN said...

@SYAFtu la nak hentam..nentam newbie mcm maira dgan ps lak..cian ps down la..

Fakhrul1409 said...

ni nper ni kes hentam2 ni? abaikan je org cmtu..wt xtau jer..nt kan kita pulak sme cm dia tambah dosa xpsal lak lagi satu..hurmm..biar jela dia tu..wt je hal kita sndiri...

Azri Fathurrahman said...

ish3 .. apa nak jadi lah ... aku rasa tu blogger yang buat blog lain tu , saja nak kutuk orang yang dia tak suka kat blog baru yang takde follower tu .. macam haremmmm je perangai macam tu .. haishhh .. =.='

Manja's sation blogshop said...

Hey Dear, ingin beli ANAK TUDUNG JERSEY? (INNER JERSEY)

ada free gift sempenan pembukaan blogshop kami
ada 39 warna, anda pilih sendiri, trendy menjadi kegilaan young adult, muka x nampak bulat + murah dari blogshop yg lain x percaya?
COME AND VISIT OUR STORE : MANJA'S STATION BLOGSHOP ON9
http://manjastation.blogspot.com

Blog Gosip said...

kau yang kurang kasih sayang anjing bukan aku

haha makwe penulis senja babi ni sibuk ja

Farierahasanz said...

bese laa tue maira . . lam dunie nie taa sume org akn suke kite .. kite kne terime dgn redho jelaa . . jadi kn kutukan tue satu pemangkin semangat wat kite tuk trus sukses . .
tiap ape yg berlaku ade qisas nye . . tunggu laa jelaa saat nye nanti . . =)
to PS , yor puisi bukan sampah lew . . kagum sebentar aku tgok puisi2 kaw . .hahaa . . minat sastera tapi tidak berbakat. . ekekee . =)

selamat maju jaya yaww . . =)

blackroses said...

maira..akak marah ni..kesian ps...diadengan rasa rendah diri sanggup bantu kawan2 dalam berblogging...diapun ada buatkan header akak..akak sedih ornag caci maki dia macam tu..sangat2 sedih...buat ps..sabar yer

F A I Z said...

aku sokong blog gossip..adik dia lagi pandai berpuisi..tapi xnak tnujuk sbb pandai sangat.watder!! ko kutuk PS apasal??apasala salah dia dude??? kalau adik ko pndai sangat berpuisi apa salahnya ko naik kn dia..ni tak..duk sibuk canang hal orang lain...ewww.... xd akai ka nk pikiaq??

KyêrulL said...

setiap hari maira melangkah setapak.. baguslah entry niE.. suka gila HAHAHAHA.. hope akan terus maju dan maju.. bila dh popular nanti jgn lupa kayif plak yeaaa hiks3 :D

MaiRa QuEeN said...

@Fakhrul1409huhuhu...memang la ok je..cool kot ..hehehhehe

MaiRa QuEeN said...

@Azri Fathurrahmantau xpe..huhu...

anamizu said...

cian die kurang kasih syg..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

klu di layan pasti mkn panjang kes ni...abaikan je

kim heeruul said...

kesian PS..
kalau dpt owner Blog gosip tu kita pijak ramai2..

Ahmad Haziq Azlan said...

penangan cinta blog gosip pulak?????
aku dipanggil anjing.
teramat cinta la katakan~~~

Azri Fathurrahman said...

@kim heeruul
aku sokong kau lahhhh ~ haha .. :D

EYFAalias said...

TAK PAYAH NAK MEMBEBEL PANJANG-PANJANG. BUAT REPORT POLIS. NI DAH BOLEH KETEGORIKAN DALAM JENAYAH CYBER.

More info : http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/risiko-menjadi-seorang-blogger.html

fierapirot said...

kim heerul aku sokong ko...kite bako je...apela yg buat die tak puas ati sgt..ish3x...

MaiRa QuEeN said...

@Blog Gosippandai sungguh kau menulis..ape marah2 relax la der...

MaiRa QuEeN said...

@Farierahasanzblog nie bukan blog sampah tau..bnyak info der..cbe gerudi...huhuhu...sabi je la...dugaan..

MaiRa QuEeN said...

@blackrosestu la akak ape nak buat..bukan semua yang baek dibalas baek..dunia macm tu la..

MaiRa QuEeN said...

@F A I Zdia xtahu nk femeskan puisi adik die cmne...ahhahahaha

MaiRa QuEeN said...

@KyêrulLmaju2...sukenye cgu puji...hahahaha..semua ni jasa cgu jgak ajar maira macm2...terima kasih..

MaiRa QuEeN said...

@anamizuperangai buruk sape nak syg..hahahaha

MaiRa QuEeN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)tu la sis..tapi ramai kna..huhu

MaiRa QuEeN said...

@kim heeruulof coz...huhuhu

MaiRa QuEeN said...

@Ahmad Haziq Azlanaq pon la..hahahahha

MaiRa QuEeN said...

@Azri Fathurrahmanpijak2...pijak.

MaiRa QuEeN said...

@EYFAaliasnak report nnt besar lagi turun naek mahkamah lak..

MaiRa QuEeN said...

@fierapirotbako2...baru nk komen ke cik...hahahaha

syafeika edora said...

hehe, mmg kelakar giler ms nk halau hacker tu..

MaiRa QuEeN said...

@syafeika edoraahahahahahaha..btul2..

wan_cikgumuzik said...

tiba2 plak tertarik ngan entri nihh.. kikikikki.. kisah lama jangan dikenang.. haha.