Bajet Otai Sangat!!Blah la!!

Salam semua readers...semalam mata aq terkebil2..tengok bilangan pengunjung online yang datang blog aq..Aq tak percaya yang traffic aq memang meletup semlam...aq dengan tak percaya tanya Kunci Locker yang kebetulan tgah bace entry aq mase tu...tgok bawah nie..ni je aq sempat capture....

*klik besarkan gambar
aq tanya die mase tu 53 online tapi aq sempat capture 47 online 
selama nie yang datang blog aq hari2 sikit je kot..yang online dalam satu masa yang aq tgok selama nie cuma
3 online
10 online
21 online<---------rekod terbanyak
dasyat tol...huhuhu...sian2...
nampak sgat traffic hampeh..adush jgan la kutuk aq..sememangnya trafffic aq rendah la..
*klik untuk tumbesaran sihat...huhuhu

meningkat dengan medadak kot semalam..buat aq tak percaya..huhuhu...pape pon tengs semua yang sudi jenguk2 blog aq dan bace entry yang kurang best tu..huhuhu..maklumlah aq nie newbie..traffic cmnie pon aq bangge..sebab aq bukan mcm korang dah biase dengan traffic mencacak!!..huhuhu..aq rase nie semua sebab aq kutuk sorang newbie tu..nak tau sape newbie yang buat aq bengang tu??bengkek aq dengan Budak nie dan Budak nie sebab diorang nie la..aq bengang tau tak??jgan ganggu lagi hidup aq tau...pape pon..teng la sebab sudi uji kesabaran aq ye..janji traffic aq naek..hahahaha....

Jemput tau join segmen aq...
ok ye semua bubye...

*maaf andai terlebih emo berceloteh....huhuhu..

32 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

lagi rendah kot -------->

Unknown berkata...

wow, okaylh tu traffic naik tinggi..tersukan bha untuk terus naik..hee

Farierahasanz berkata...

<---- lagi taa penaa naek . . mendatar . . boley tanam padi .. hwa3 . .

peNulis SeNjA berkata...

huhuhuhu kanda punya x naik pon

BeloG MTT berkata...

huuhuhuhu~
ehhh eyhh ..follower kita sama la..811... sila le kedai cik Maknum berdekatan..haha :)

ZIPPO MILLER berkata...

pantang kalo dengar pasal traffic ni...cemburu jek wakakaka..

Jemput lah berhibur

kesah Li sudah di Video kan

Unknown berkata...

bgos....dah ada peningkatan...teruskn yer..:)

blackroses berkata...

oklah tu

♥nyeto89♥ berkata...

tahniah! :D

puanbee berkata...

tak pe sikit2 mula2 nanti naik lah tu :)

MerLe berkata...

wah~ tahniah~

mcm ni lah berkata...

buat ler fan page,. baru la best,. mcm sy kan follower ade la 500,. fan page saya plak ade 640 ,.. cuba campur jadi brp,. hehehe sekurang2 nye kalau blogspot ade proble kita masih ada lagi fan page,.
ampun maaf jika idea bernas sy mengguris hati

eddy berkata...

ooo...sob sob... page sy pun viewer ciput je... merajuk laa gini

Hafiz Hafizol berkata...

traffik dari Blog sape uh?? mesti traffik 2 dari mana2 2 .. huhuhuk.. gila tinggi....

Maira Quee berkata...

@F A I Zye la tu..tipu2..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

laa..ingtkn nak mrh kt sape lah td =)

Maira Quee berkata...

@cucu umietq..ye..akan teruskan..

Maira Quee berkata...

@Farierahasanzhahahahaha...cepat pegi tanam nnt leh tuai..hahaha

Maira Quee berkata...

@Farierahasanztanam la...nnt leh tuai..ahhahaha

Maira Quee berkata...

@Belog MTTasyik same jer..ahhahaa

Maira Quee berkata...

@zippo millersikit je kot..

Maira Quee berkata...

@darxniqniq jgak bnyak tolong tq..

Maira Quee berkata...

@blackroseshuhuhu

Maira Quee berkata...

@♥yaya budak suka embun♥btul 2..sikit2..

Maira Quee berkata...

@mcm ni lahade je baru wat..xfemes kot..hehehehe

Maira Quee berkata...

@eddymeh nk pujuk..huhuhu

Maira Quee berkata...

@hafiz hafizoltaah la...spe tah

sHie is Me berkata...

wow ..tahniah.. anda hebat! hehe

Tanpa Nama berkata...

wow tahniah

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia nak jugak boleh ? grr ~

cik azeya berkata...

woh. ini sangat menjelekan. haha

cik azeya berkata...

eh salah taip. menjeleskan. adeh. tertinggal S. maaf. -_-"