Peserta Segmen Review..Korang Bila Lagi Nak Join??

Nie senarai peserta yang dh join segmen Review ni..Korang bile lagi nk join??Jom la join ramai-ramai bukan susah pon syaratnya..jemput la join ye korang semua..tujuan buat segmen nie sebab nk tau pendapat korang pasal blog nie.Tak kisah la pendapat yang bagaimana korang nak berikan tidak kira la dari sudut yang positif mahupon negatif..Krittikkan membina dari korang sgat diharapkan..

Jemput la join ye..nie kali kedua buat segmen memandangkan Segmen Pertama Blog ni  kurang sambutan so yang kedua nie nak promosi lebih sikit la..Komen dari follower dan reader kate kurang promosi dan ramai yang tak tahu..jadi aku nk jemput la semua join segmen nie ye..

Klik banner untuk join..
Senarai Peserta yang sudah join..


Join ye join la support aku...hahahaha...tq ye semua..

nak tau hot story tak??

Korang nak kutuk pon xpe klu xpuas ati sgat sampai nk jadi Mis Anon Or Mr Anon  pon ikut korang la.. kalau nak jadi gak takpe sebab Aku cool dgan ANON sebab ANON sayang Aku.....huhuhu..

jemput join ye korang segmen ue semua reader N followers..
join jgan tak join ye..

daa..bubye..

8 comments:

Azri Fathurrahman said...

nombor 11 tu lah . hehehe .. :P

MaiRa QuEeN said...

@Azri Fathurrahmantq ye join..

Eyda Syahida said...

best ke blog no 8 tuh??

MaiRa QuEeN said...

best..la eyda..

waN Mohd Salim said...

no 1 tu kanda awak ke .. huhuhuhu

saye sayang awak salah ke ??

Azlan The Type Writer said...

no 15 tu ko yak follow lagi kan....

mr.kylephytrie said...

den no.2 da join kan....to miss Maira...i`ve been busy lately...akan menyusul kemudian...adeh...penat kejee lately ni....setup mcine...exhausted!!!

~ Ana ~ said...

rasa nk join ja . tapi malas . hhu :)