Review Blog Lagi By Pandai Ke Aku Berceloteh.Sape pulak??

Salam semua readers and follower setelah sekian lama menghilangkan diri..berhajat nak berhenti blogging tetapi setelah dipujuk oleh kengkawan dunia blogging masih jadi pilihan...maaf readers dan followers sekalian..
hari ni nak sambung review blog yang terbengkalai selama beberapa ketika.maaf ye semua peserta...atas kekhilafan diri ini..

Blog pertama..
Blog nie dah ok sangat dah..so de la nk komen bebanyak pon dah pnah komen kot..heheheh..keep up penulisan entry ye..semua dah ok...dah takde nak komen daa...huhuhu..bukannyer tau sngat nak komen...rajin2 pomote blog n BW...klik header nie ye semua..blog nie pon ok untuk jadikan contoh buat semua...blog nie masih baru tapi dah mengedit dengan baek stelah ditegur...keep it up ye dear..terjah capat..

Blog Kedua
Blog nie plak sangat nice..suke sangat..tambah2 kotak jerit tu..nice sgat2..komen pasal blog nie..tapikan nape kosong sngat mane semua widget..kurang widget memang la ringankan blog tapi kalau widget penting nape xde??popular post..blog achive..followers widget pon xnampak??line sy pob ke memang takde keliru sudaa...lagu  ade lak..lagu nie takde pon takpe sebab tak sesuai diletakkan di blog sebab bukan semua orang suke lagu yang kite suke..so sila tambah widget..iklan nuffnang perlu ade 3 tempat nape satu jer??ubah ye lepas nie..tulisan kalau guna yang biasa lagi ok..tapi terpulanglah yang nie pon ok daa..banyakkan widget ye..
k semua terja ye..

Blog ketiga

Komen pasal blog nie..header mane??xde lagi ek??nnt letak la sebab header nie macam identiti blog kite la.. Kalau boleh background blog dengan entry bagi berbeza..baru nampak menarik..tulisan besarkan sikit dan pilih warna yang jelas...susah nak bace mesti orang takkan bace nanti....memang la perlu kurangkan widget untuk ringankan loading tapi blog nie dah terlalu kurang sangat..mane blog achive??widget tu penting untuk reader bace entry yang sebelum nie.kalau buat blog achive buat yang scroll supaya blog nampak serabut..jangan lupe masukkan facebook share dan like button sebab dapat tinggatkan traffic ke blog kite..Utamakan widget follower letak kat bahagian atas sidebar.kalau boleh buang lagu tu sebab tak semua orang suke lagu yang kite suke..orang datang blog nak bace entry bkan nk dengar lagu..sebab mesti dh banyak lagu dlam pc or lappy diorang..Entry kalau boleh biar padat dan ringkas..keep it up...terjah ye semua..

Blog keempat
lawanyer header..jeles..buatkan untuk maira leh??huhuhu..sebab tak pandai buat header..ahhahaha...blog nie dh ok semua..NO KOMEN la..hehehe..btul tak tahu nak komen la..hahahaha...blog nie THE BEST BLOG untuk review kali nie..so wajib korang terjah ye..rugi kalau tak terjah..klik header ye..

Blog kelima
nak komen ape lak ye..hheheheh..penat gak ek review2 nie..demi rakan2 ku sanggup terus menreview..komen untuk blog nie..header takde..tuan blog tak bagi amik la...huhuu..nice blog...comel sangat..widget terlalu sikit la..sampai widget penting pon takde..blog achive wajib letak..sebab senang nak tgok entry2 sebelum nie...yang laen semua dah ok..nice blog...terjah ye semua...

Blog keenam
Blog nie blog kawan yang aq sayang sangat..huhuhu...sayang giler la..sini aq nak komen blog kau yang sengal nie..hahahaa..takde la gurau jer...blog achive kau tu sila buat sroll ye...nk tau tuto die tanye PENULIS SENJA ye dear..kau tanye die...aq takde tuto untuk tu...google pon leh..entry blog nie sangat best xpenah la entry die tak berkomen..so jom semua terjah ye...ni wajib terjah sebab blog ni ringan je..ade widget yang memang perlu ade dalam blog..so boleh jadi contoh untuk korang..

Ni maybe entry review terakhir untuk kali nie kalau takde yang join lagi sebelum 31 Mei nie..maaf ye korang yang direview andai ade menyakitkan hati..
keep blogging..wasalam...

4 comments:

kunci locker said...

wah..thnk review..aku dah wt tutorial ko soh tu..dah jd...heheh

MaiRa QuEeN said...

@kunci lockerbgus la dear...

k.h.a.l.i.l.a said...

time kasih maira ^_^

holaulala said...

thanx Maira. Act, header tu kei seichi yg bagi. :) I like! But, my blog ade bnyak jugak nak kne improve;)