“Segmen blog review oleh Jamaluddin.net“.

Salam semua...nak join blog review la..penganjur jemput..huhu..sambut jemputan dengan menjoinkan diri..
Maira nak join jgak la..huhuhu..

Traffic tingginnye..jeles2..huhuhu..keep it up..
bestnye macam ade..tuto banyak lak tu...nanti terjah selalu la..huhuhu
komen psal blog semua ok daa..kemas..tapikan..
mane blog achive??sje tak nak letak ke??
Blog achive sangat penting tau..jadi kalau boleh letak la..tapi terpulang la..pandangan je..
lagi satu letak la facebook like button sebab bila orang like kite punye link akan ada di wall diorang so traffic akan lagi tinggi la..dan ade lagi la..button follower letak atas la tapi kat side bar jugak ye....tadi nak follow tercengang-cengang cari mane nak follow  nie..blog dah hebat kot..tak leh follow lak..nasib jumpe...huhuhu

pape pon nice blog..info menarik pon bnyak..jom join ramai2 ye..
rugi tak join blog traffic meletup nie..

3 comments:

ca_sha La Vida's said...

follow u...do follow me back =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah dari Jamal.

Thanks ye cik Maira dah join dan support segmen Jamal nie. Jom Jamal jawab komen-komen cik Maira tue..hehe

Jamal memang saje tak letak blog archive sebab Jamal dah simpan dan susun semua articles ikut kategori masing-masing. Sebab tue la ade banyak TAB MENU kat atas tue dan kat sidebar. Tapi dalam proses nak susun lagi tue bagi mesra pengunjung sikit.

Tentang FB like button tue memang cadangan yang baik dan memang Jamal nak letak pun. Cuma sedang cari tutorial die je..kalo ade kongsikan la.

Tentang followers button tue memang ramai yang tegur dah. Kalau Cik Maira nak tahu, Jamal memang x kejarkan followers tue sangat, sebab tue la followers Jamal ade dalam 300 je. Tapi Jamal nak dapatkan pembaca dan pengikut setia blog Jamal tue. Diorang like sebab diorg suke blog Jamal bukan sebab i follow, u must follow back..hehe

Papepun thanks atas semua cadangan tue. InsyaAllah akan Jamal fikirkan nanti tentang layout tue balik tau..:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah siap review blog cik Maira nie. Jom tengok kat sini ye..:-)

BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET #2